IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ярост на пътя - с брадва по предното стъкло

Изблиците на гняв от шофьори понякога са доста крайни (ВИДЕО)

Какво е предшествало този инцидент на пътя, не е ясно, тъй като във видеото се вижда само кулминацията на случилото се. Автомобил с видеорегистратор е изпреварен отдясно от всъдеход, който го е преследвал известно време преди това. Водачът на машината блокира пътя, излиза и хвърля брадва по блокираната кола, след което си тръгва.



Видеото беше публикувано от шерифската служба на огрък Кинг, щата Вашингтон (САЩ). На него се вижда, как шофьорът на колата, по който е хвърлен чука, се опитва да избегне удара, като тръгва назад, но не успява. За щастие, при инцидента няма пострадали.

Агресивният водач бързо е установен и 3 дни след случая е арестуван. Той се оказва бандит с дълго досие, като са му повдигани обвинения за прояви расизъм, криминални престъпления и кражби. Само няколко дни по-рано 47-годишният мъж е налетял на друг шофьор в град Еверет, като го е обиждал на расистка основа. Тогава обаче не е бил арестуван.

Видео: YouTube

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ненаказан ( преди 2 години )
    Когато на някой (включително и на мен) му се размине наказание - това прави човека спокоен, че може да прави така и рестрикции няма да има. Създава се усещане за безнаказаност, което ескалира постъпките. Проста психология. Дълго досие
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Nev ( преди 2 години )
    Това в Щатите да го направиш, трябва наиситна да си доста луд, като имам предвид, че почти всеки носи пистолет или има такъв в къщи и колата!
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Чук или брадва? А може би е томахавка:))