IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ядосан полицай разби с пикап колата на шефа си

Белият Mercedes-Benz SL пострада сериозно при атаката (ВИДЕО)

Вбесен полицай потроши колата на прекия си началник, след като на няколко пъти заби в нея пикапа си. Инцидентът е станал на гръцкия остров Родос и беше заснет на видео.



На кадрите се вижда как пикап Mitsubishi L200 се движи директно към бял Mercedes SL, който е бил паркиран точно пред полицейското управление. Офицерът блъска няколко пъти луксозната кола, след което слиза и с чук нанася още щети по каросерията и прозорците.

Съдейки по снимките, мерцедесът е избутан плътно до бордюра от удара, като са му причинени сериозни повреди и по окачването. Полицаят нахлува и в управлението, където разбива вратата на кабинета на началника си и го заплашва пред смаяните си колеги.


Инцидент


Мъжът е арестуван и ще се яви пред съда за унищожаване на частна собственост, нападение и опит за физическа саморазправа. Твърди се, че полицията е бил бесен на шефа си, тъй като той го пратил на психиатрична експертиза. Явно началникът е бил прав, защото инцидентът показва, че подчиненият му определено има психиатрични проблеми.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Айде стига с глупостите...този мерцедес струва 20 000 лева ...едва ли на шефа на полицейския участък заплатата е 500 лева , че да се чудите как си го е позволил?
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    А как шеф на полицейско управление кара мерцедес СЛ? било той и стар. Това и в дубай го няма. Какво остава за мизерната гърция? Полицаят бил психопат, пък шефът му - корумпиран до над ушите. Мила родна картинка, а? Все пак сме на балканите
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Добре, че е посегнал на колата, а не директно на човека.