IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото семейство Audi RS 3 е напълно разкрито

Седанът и хечбекът получават нестандартно дизайнерско решение

Официални снимки на новото поколение на седана и хечбека Audi RS3 се появиха в интернет. Те са направени от прес-службата на компанията и на практика разкриват изцяло външния вид и интериора на двата автомобила. И тъй като техническите характеристики вече бяха разкрити от производителя, остава единствено да разберем цените на модела.


Audi RS 3


Новото Audi RS 3 ще бъде показано за първи път на публиката на международното автомобилно изложение IAA в Мюнхен през септември. Още в началото на лятото компанията пусна снимки на прототип с лек камуфлаж и съобщи, че моделът ще получи трансмисия със задвижване на четирите колела с два отделни пакета с многопластови съединители, както и специален режим „дрифт“.

Друг основен акцент на Audi RS 3 ще бъдат фаровете с кариран флаг на дневните светлини. За това дизайнерско решение стана известно още преди година, но едва сега се появяват снимки с него. Интересен детайл е и решетката на радиатора с широк лъскав черен кант.


Audi RS 3


Като цяло, разликите между RS 3 и вече представеното S3 са напълно очакваните. Топ-версиите получават големи овални тръби на изпускателната система, предна броня с увеличени въздухозаборници, различен дифузьор и оригинални джанти.

Що се касае до интериора, той също подчертава спортните качества на най-мощната и най-бърза версия на модела на Audi. Това става благодарение на спортните предни седалки, скъпите и висококачествени материали, графиката на таблото и многофункционалния волан с алкантара.

Под капака на Audi RS 3 се намира досега използваният 2,5-литров турбо-мотор с 5 цилиндъра, който развива 400 к.с. и 500 Нм. Той е съчетан със 7-степенна преселективна роботизирана скоростна кутия.
  
  
Още снимки на новото поколение на Audi RS 3 - вижте в галерията:

0 от 500