IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте най-бързото Audi RS7 Sportback на планетата

Звукът на напомпания до 1050 к.с. двигател е наистина чудовищен (ВИДЕО)

Няма как да се каже, че Audi RS 7 Sportback е бавен автомобил. Благодарение на своя 4.0-литров V8 двигатели този автомобил ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,9 секунди и развива максимална скорост от 280 км/ч. Тези показатели са повече от достатъчни за повечето хора, но има и такива, които искат още.


Audi RS7 Sportback


Точно това е направил собственик на модела от Полша, който представя най-бързото Audi Audi RS 7 Sportback в света. Под капака му се намира същият двигател, който вече раввива 1050 к.с. и 1200 Нм, а в публикуваното видео може да се види на какво е способно това истинско чудовище.

Ускорението от 0 до 100 км/ч вече отнема 2,4 секунди, а от 100 до 200 км/ч – 4,63 секунди. С тези показателите изпреварванията на пътя ще бъдат още по-лесни (не че със стандартния модел те са проблем). Освен това, тази машина има огромно предимство пред суперколите, защото може да води повече от двама пътници и разполага с багажник от 535 литра.



Направените промени включват нови турбини и хибриден интеркулер, ревизирана охладителна система с нови междинни охладители, които да издържат на високи температури, както и нова изпускателна система MG Motorsport с различен ауспух.

Освен това, най-бързото Audi RS7 Sportback получава специален цвят Tango Rеd с допълнителни черни орнаменти и променена оптика, които го правят още по-впечатляващо на външен вид.


Audi RS7 Sportback

Снимки и видео: Auditography

0 от 500
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Имам чувството, че днешните спортни коли, които ще се произвеждат до края на годината, ще са последните мохикани и ще бъдат много търсени от тунерите, от догодина като въведът ограничителите на скороста и кефа ще свърши. И тия които още не са с такъв софтуер ще станат най-търсените. Представяте ли си, караш Ламборгини на двулентов път, и някакви малки селски пътчета през които на месец минава по една кола, но заради тях има ограничение 30км.ч. и това Ламбо едва пъпли с ограничителя.