IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 големи компании, които спряха да инвестират в двигатели с вътрешно горене

Един производител обаче смята, че конвенционалните агрегати имат бъдеще

Независимо дали не харесва или не, електрическите автомобили са бъдещето! Това ясно се доказва и от факта, че автомобилните производителите вече масово се отказват от разработката на нови двигатели с вътрешно горене и прехвърлят инвестициите си в електрически преводни средства. Някои компании вече обявиха официално, че конвенционалните задвижващи агрегати са изживели своите дни и идва време за промяна.

Изследванията показват, че готвените инвестиции в технологии за електромобили вече надхвърлят 100 млрд. долара. При това, в тази сума не са включени плановете на големите японски и корейски производители, чиито окончателни планове (поне на повечето от тях) не са обявени официално. Вижте кои големи автомобилни компании вече се отказаха от разработката на нови двигатели с вътрешно горене.


8 компании, които спряха да инвестират в двигатели с вътрешно горене (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    15 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Че какво да ми липсват двг, постоянно да сменям ремъци, и стотици още датчици и части, и да ме лъжат по сервизите, това е ненормална работа.
  • #7
    17 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мен пък ел.колите не ме дразнят, дразни ме бавното зареждане и липса на зарядни станции, ако оправят тези проблеми, хич няма да ми липсва ДВГ, ама изобщо.
  • #6
    12 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    На мен пък ми се не аресват те тия допотопни двг-та работещи с изкопаеми л'айна от времето на динозаврите. Да ги махат тия бръмчалници и кадилници!
  • #5
    13 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Всичк ое мноого по-просто. Вместо да се наливат толкова пари в изграждането на нови системи, да се смени горивото с био гориво(етанол например, Фор е доказал още преди 100г. че работи отлично, има по-високо КПД и е абсолютно безвреден, а и се произвежда много по-лесно и би бил много по-евтин) Нека пак да има електрички ок, ама не да се правят толкова излишни разходи в продължение на години..
  • #4
    7 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    бъдещето на двг е само в биогоривата.
  • #3
    11 rate up comment 15 rate down comment
    Джендъризма заменя д ( преди 2 години )
    Ясно, явно в съвсем близкото бъдеще нормалните ще минат масово на БМВ! За извратеняците ще има богат избор от ел. вибратори
  • #2
    24 rate up comment 17 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 2 години )
    Бъдещето принадлежи на ментално увредените! Който си мисли, че тока на пътя променя нещо за климата има значителен проблем с горните етажи. Главата му е куха на продънена лейка! То е физически невъзможно, а мантрите как спасявали планетата след не много време ще се обърнат и ще ви захапят отзад!
  • #1
    16 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Петърчо, инвестира се В двигатели, а не се инвестират двигатели. Кога ще го научиш този български език?