IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германци посочиха най-чупливите автомобили на старо

Тези 8 модела трябва да бъдат избягвани на всяка цена

Германското автомобилно издание Auto Bild публикува списък с 8 автомобила, които е най-добре да бъдат избягвани на вторичния пазар. Проблемите с тях са неизбежни, дори ако се купуват от първи собственик и той е карал много внимателно.

Оценката на тези превозни средства се базира доклад на организацията за технически надзор TUV (Technischer Uberwachungsverein), който включва резултатите от проверката на повече от 8 млн. употребявани автомобила през 2021 година. В доклада се посочват и слабите места на всеки от моделите.
 

Най-ненадеждните употребявани автомобили (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    45 rate up comment 6 rate down comment
    Вин ( преди 2 години )
    Ако под "теч на масло" се разбира гарнитурата на капака на клапаните, то почти няма кола без такъв теч!
  • #4
    78 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Много ги е яд немците, че Пандата и Пунтото се харчат като топъл хляб по света.
  • #3
    47 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Хаха. Имам дачия на 10 години и м/у смените на масло въобще не се налага да доливам (но си я купих нова), с жена ми има опел корса и доливам по около 700 мл. На всеки 1000км.... Ако забравя и ще остане без масло като едното нищо.
  • #2
    91 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    на фона на проблемите на немските премиуми това не са проблеми, но нали трябва да се опитваме да правим антиреклама на всичко евтино и вършещо работа, за да си продаваме прехвлалените безмислени творения
  • #1
    47 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Какво се разбира под проблеми в изпускателната система? Или проблем с пружините? Късат се , едната оляга повече , скърцат или какво?