IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 странни коли с невероятен интериор

Салонът на тези машини доказва, че за книгата не бива да се съди по корицата

Казват, че красотата се намира в очите на гледащия. Това с пълна сила важи за автомобилната индустрия, която непрекъснато бълва различни модели. Някои от тях са със спорен дизайн, предизвикващ различни мнения. Тези коли се харесват на част от хората, но други ги смятат за откровено странни. В следващия списък са включени именно такива модели. На външен вид те предизвикват полярни мнения, но пък интериорът им е интересен и футуристичен за времето си. 


8 странни коли с невероятен интериор (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #30
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Някои си ( преди 2 години )
    Някои не са грозни отвън, а отвътре. Въпрос на вкус и мирис
  • #29
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Citroen DS грозен? Чувате ли се?
  • #28
    13 rate up comment 1 rate down comment
    avtorum@abv.bg ( преди 2 години )
    DS и до сега е мечта за много любители ,бил е правителствен автомобил а ми говори че е грозна.По добре е да пише за резюме за тоалетна хартия ...
  • #27
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Нервен Тапир ( преди 2 години )
    Абе не ме трийте, бе, уволнете си нескопосания журналист.
  • #26
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Да бе да ( преди 2 години )
    Тва за ситроена... нали не е сериозно
  • #25
    23 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    С оценката за дизайна на DS направо избихте рибата.По "оригинално" схващане, което да се противопостави на този, възприеман от всички за иконичен автомобилен дизайн не мога да си представя.
  • #24
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Pitar ( преди 2 години )
    Що за поредна глупост от автора....Как може с лека ръка да поставя тази класация и то с разлика в производството от 30-40години! Авторче само напиши в Гугъл Ситроен ДС и прочети малко,това говори само за твоята некомпетентност и неграмотност!Извинявам се но е истина.
  • #23
    14 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Взе ми коментара :) Колега напълно съм съгласен и аз бях повече от озадачен,когато видях Ситроена под това заглавие.Определено не му е тук мястото.
  • #22
    31 rate up comment 2 rate down comment
    Иван ( преди 2 години )
    Авторът да напише на черната дъска сто пъти: "направих голяма грешка за DS-a" и тогава ще му простя невежеството! Това е като да направиш класация за 10 грозни жени с прекрасна душа и да включиш Орнела Мути в нея...
  • #21
    3 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 2 години )
    Това е явно е накаква американска класация, не случайно за тоя пазар се сменят дори имената на автомобилите и се предлагат супер опростени версии от Мексико примерно. То затова и Тръмп мразеше Мексико и ги отряза, щото видя, каква пошлост идва от там. Но сме признали къде къде по-грозни модели, които даже си промениха дизайна умишлено от срам. Примерно Фиат Мултипла едно. Е, аз бих приел и тоя дизайн, но съм сигурен, че много тук не биха го приели. Или имаше едни корейски недоразумения.