IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

„Бързи и яростни“ приключва през 2024 година

Ще има още два филма от поредицата, обяви Вин Дизел (ВИДЕО)

Деветата част от суперпродукцията „Бързи и яростни“, чието излизане по кината предстои в края на месеца, няма да бъде последния филм от продукцията. В интервю за The Associated Press главният герой Доминик Торето, чиято роля се изпълнява от Вин Дизел, разкри, че се предвиждат още две част от франчайза. Те ще излязат през 2023 и 2024 година.


Бързи и яростни


"Всяка история заслужава своя край. Знам, че хората искат това да не свършва, но мисля, че всички добри неща трябва да приключат. Има причина за финала и този филм го заслужава, тъй като надмина всички франчайзив историята“, коментира Вин Дизел.

Актьорът участва във всички серии от излизането на „Бързи и яростни“ през 2001 година. Най-новата, засега, 9-а серия вече излезе в някои държави в Азия, като до момента е донесла приходи от над 280 млн. долара. Неин режисьор е Джъстин Лин, който е режисирал „Бързи и яростни: Дрифт в Токио“, както и 5-а и 6-а серия от поредицата. Той ще бъде режисьор и на последните две части.

„Събрахме се и Вин ми каза, че е време да помислим за край на сагата. Девета серия всъщност е първата част от последната глава. Преструктурирахме всичко така, че следващите два филма да приключат като невероятно пътешествие за тези герои“, обясни Лин.



Въпреки края на поредицата се предвиждат още отделни филми, като един от тях ще бъде с Мишел Родригес в главната роля. Той ще бъде посветен на нейната героиня Лети.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500