IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вин Дизел разкри любимата си кола от "Бързи и яростни"

И това не е черният Dodge Charger от първата серия на поредицата

Една от големите сензации в киното от началото на века е поредицата "Бързи и яростни", в която Вин Дизел играе главна роля. За две десетилетия филмите натрупаха огромна популярност, като сега предстои излизането на 9-ата серия. Преди нейната премиера актьорът, чийто герой се казва Доминик Торето, разказа интересни подробности.


Вин Дизел


В интервю за YouTube-канала Supercar Blondie холивудската звезда разкри коя от стотиците коли, появили се във всички серии до момента, му е любима. Оказва се, че това не е емблематичният черен Dodge Charger. Любимата кола на Дизел се появява в края на първия филм от поредицата.

Оказва се, че това Chevrolet Chevelle SS от 1970 г., която Торето кара по пътищата на Мексико в епилога (след финалните надписи) на серията, излязла на екран точно преди 20 години. Автомобилът прави огромно впечатление на Дизел, въпреки че се различава от този, който кара в деветата серия.



В нея основното превозно средство на Торето отново е Dodge Charger от 1970 година, който се появи на няколко пъти в поредицата. Вместо с мотор Hemi, суперавтомобилът е оборудван със 7,0-литров двигател Chrysler RB 440 V8 Magnum Six Pack. Той има три двукамерни карбуратора и осигурява 390 к.с. Машината може да бъде оборудвана с 3-степенна автоматична скоростна кутия или 4-степенна механична скоростна кутия, като може да стои на задните колела.

Снимка и видео: Super Blondie

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Не мога да повярвам ( преди 2 години )
    Ама разбира се, че любимата му кола е американска, има ли право да каже нещо друго? :) Това е само едно от настъпванията, които трябва да понасяш за да цоцаш от Холивуд. McDonald's, KFC любима храна. Ръгби любим спорт, Dodge 4 life, ако е истински кравар, ще обича и да се размножава със сестра му или братовчедката.
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    В общи линии е симпатяга, но в сравнение с, да речем, Брад Пит е артистичен маалко повече от гардероб!!
  • #1
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Пурко ( преди 2 години )
    Да се вдига, а не да стои като куче на задните колела! Има разлика все пак!