IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кой е най-опасният шофьор в Холивуд?

Топ 10 на актьорите, разбили най-много коли във филмите си

Британското издание ScrapCarComparison направи любопитно изследване, което трябваше да установи, кои филмови персонажи най-честно разбиват автомобили. За целта е пресметнато количеството машини, унищожени по вина на героя - в резултат на катастрофи, стрелби, взривове, преследвания и т.н. Малките аварии не се броят.

Напълно очаквано, лидер в класацията, наречена "Най-опасният шофьор в Холивуд", е една от звездите на поредицата "Бързи и яростни", а в Топ 10 попадат част от най-популярните екшън-герои от популярни филми, които са сред най-гледаните в историята.

Кой е най-опасният шофьор в Холивуд (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 1 rate down comment
    д-р. Куртев ( преди 3 години )
    Пълни глупости ! Както колегата по долу уточнява-повечето сцени са комп.анимация,а в останалите участват каскадьори с единични изключения. И наистина превъртането на Aston Martin DBS е признато за рекорд от " Гинес" ,но с името на човека направил каскадата !!
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Малко се обърках , В сцената с касата бях убеден, че е компютърна анимация , не съм си представял че някой ще успее да влачи истински сейф и ще разбива коли ... А твърдението "...където британският таен агент катастрофира и се преобръща 7 пъти, докато е зад волана на Aston Martin DBS. .." трябва да се разбира че найстина е бил зад волана или как!?