IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

"Лосовият тест" се оказа проблем за Skoda Octavia

Новото поколение на модела не успя да се справи с изпитанието (ВИДЕО)

"Лосовият тест", който имитира заобикалянето на внезапно появило се на пътя животно, се оказа проблем са новото поколение на Skoda Octavia. Чешкият модел беше тестван от екипа на YouTube-канала km77.com, като не успя да се справи с изпитанието с нужната скорост.


Skoda Octavia Лосов тест


За да се счита тестът за успешен, автомобилът трябва да успее да заобиколи препятствието и да се върне обратно в траекторията си със скорост от 77 км/ч., при това без да удари някой от конусите. В случая, Skoda Octavia се справи при 74 км/ч, но след това удари два от конусите.

При по-ниските скоростни чешкият лифтбек, макар и доста трудно, успява да се вмести в обозначенията на полигона. При 75 км/ч обаче Octavia закачи едно от колелата още при първата си маневра.



Така "Лосовият тест" взима поредната си жертва сред популярните модели на пазара. Изпитанието се оказва проблем за автомобили от различни класове, дори и за такива, които могат да се похвалят с високи продажби.

Снимка и видео: km77.com

0 от 500
  • #39
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "С лизинг за по 250лв на месец, за бедняци." И колко години е този лизинг? С каква първонач.вноска ? За бедняци? Ти сметна ли го? А щом е за бедняци ти прочете ли,че офертата е за бизнес клиенти? Те са си бедняци!
  • #38
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Корола комби по-мощния хибрид 2.0 е 60 000 лв. Не е за теб. Ти си купуваш колите на старо с голям пробег. Пасата ти е такъв, така мисля.
  • #37
    2 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    ами отварями гледам Пасат Артеон 54750лв.,а Пасат комби 59500 лвСега въпроса е в един клас ли са? Ами не са. То и Голф комби е 41000лв.,за бедняци ли е Голф? Отварям и гледам Тойота Камри 61000лв,е Пасата е за бедняци по твоята логика, и тука си прав де.
  • #36
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 години )
    Мухаха, отварям и гледам Корола комби хибрид е 42к лв. Къде са тия 60к бе. С лизинг за по 250лв на месец, за бедняци. Ти не гледай Пасата, не е за теб.
  • #35
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Рено Канго вози малко по-меко,но това оправдава ли по-високата му цена?
  • #34
    2 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това да си купиш Пасат пред Октавия е все едно да си купиш Рено Канго пред Дачия Докер,като са еднакви, или Мерцедес Ситан пред Рено Канго,които пак са еднакви с малки разлики.
  • #33
    5 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Според мен умствените бедняци си купуват Пасат и дават 20 000 лева повече за Октавия с марка Пасат. Мотори,скорости, копчета,ел.стъкла,всичко еднакво.
  • #32
    5 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Аха, бедняците затова ли струва 60 000 лева хибридна корола комби? Ей това са бедняци.
  • #31
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Този пък със слижебната Октавия?? Ти да не би да караш кола,която е по-скъпа? Че си толкова критичен, няма пари за семки, Октавията била евтина. Ей такива шофъори на служебни коли най-ме развеселяват. Ама то сигурно Даниел пише и с двете самоличности.
  • #30
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 години )
    Тойота Корола си купуват бедняците за семейна кола. Ти какво виждаш е все тая. Има си статистики