IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi A3 също се провали на Лосовия тест

Новото поколение на модела не можа да покрие изпитанието със 77 км/ч (ВИДЕО)

Поредният нов модел на пазара беше подложен на така наречения "Лосов тест", който имитира внезапната появя на препятствие (животно на пътя) и автомобилът трябва да го заобиколи и да се върне обратно в лентата на движение. Изпитанието се провежда от екип на изданието Km77, като този път в него взе участие новото Audi A3 Sportback.


Audi A3 Лосов тест


Не е изненада, че при първото преминаване със скорост от 75 км/ч, нещата не се получиха, защото явно водачът все още не е наясно, как се държи автомобилът. Първата част от преминаването изглеждаше доста солидно, но не така стоят нещата след промяната на посоката на движение. Съответно, и със скоростта, която е нужна за преминаване успешно на "Лосовия тест" - 77 км/ч, някои от конусите също бяха съборени, което означава неуспех.

При максимална скорост от 72 км/ч новото Audi A3 се справя блестящо, благодарение на електронната система за контрол на стабилността, като това по-скоро е изпитание за динамиката на автомобила, която в случая наистина е на високо ниво.



При преминаването на слалома хечбекът на Audi се оказва много пъргав и въпреки, че не може да се види скоростта на движенията, резултатите са много по-добри от тези на Лосовия тест. Моделът има проблеми с предницата, но задната част се държи перфектно.

Снимка и видео: Km77

0 от 500
  • #15
    4 rate up comment 0 rate down comment
    ВалеТо ( преди 3 години )
    Интересно, не е лошо аудито - това, което не разбирам е как всеки журналист все хули по френските коли и управлението им в тестовете срещу немските еквиваленти, а като се разрови човек ИЗ този канал км77 Пежо и Ситроен са колите които преминават с най висока скорост от всички като 308цата която е кола на 7 години го е минава даже най-бързо от всички коли тествани - 82км/ч...За всеки влак си има пътници, но това все повече ме кара да мисля, колко всъщност пристрастни са журналистите само немците.
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Добра е колата. Просто от завода не са я пробвали. Какво толкова!
  • #13
    11 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    И как няма да нацъкат минусите, семеен Сироен е далеч по-добър в сериозна маневра, от спортно Ауди.
  • #12
    15 rate up comment 4 rate down comment
    sanky ( преди 3 години )
    И за кво му нацъкахте минусите на Xantia Activa? Щото ви дразни истината ли? Колкото и да ви е неприятно, Ксанията все още си държи рекорда от 20 години насам с 93 или 92 км/ч на този тест. Не помня колко беше точно. Това Ауди се проваля на 77. Смях
  • #11
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 3 години )
    Нормално за едно типично гоуф-алуди! Същото като "спортния" алпин на другата перачница
  • #10
    12 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ауди Sportback. Кола, която дори не може да завие...
  • #9
    15 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Фиат Типо-то е много кола за добри пари. Трудно е обаче да се прехвърли немската пропаганда от подобни сайтове и списания като АутоБилд. Иначе Ауди и завиване е нещо като Роси Кирилова и с-ек-с.
  • #8
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Xantia Activa ( преди 3 години )
    Повече от 20г. няма кой да надмине Ксантията на лосовия тест. Няма поршета,мъкларани,паганита и тем подобни. Смешно,като се сетиш че Ксантията е дори семеен автомобил с макс 200 к.с.
  • #7
    10 rate up comment 2 rate down comment
    До #2 ( преди 3 години )
    Бате, тия хора само това правят, ти си мислиш, че си се слял с кошницата, ама колко пъти си правил тая маневра, николко!!!! Такива рейсъри на всяка крачка ги има, а като излезнете на писта и карате, като аматиори.
  • #6
    12 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ти остави за Фиат Типо, половината СУВ-ове го минават по-добре, включително такива които са по-евтини от това недоразумение в пъти.