IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi A3 също се провали на Лосовия тест

Новото поколение на модела не можа да покрие изпитанието със 77 км/ч (ВИДЕО)

Поредният нов модел на пазара беше подложен на така наречения "Лосов тест", който имитира внезапната появя на препятствие (животно на пътя) и автомобилът трябва да го заобиколи и да се върне обратно в лентата на движение. Изпитанието се провежда от екип на изданието Km77, като този път в него взе участие новото Audi A3 Sportback.


Audi A3 Лосов тест


Не е изненада, че при първото преминаване със скорост от 75 км/ч, нещата не се получиха, защото явно водачът все още не е наясно, как се държи автомобилът. Първата част от преминаването изглеждаше доста солидно, но не така стоят нещата след промяната на посоката на движение. Съответно, и със скоростта, която е нужна за преминаване успешно на "Лосовия тест" - 77 км/ч, някои от конусите също бяха съборени, което означава неуспех.

При максимална скорост от 72 км/ч новото Audi A3 се справя блестящо, благодарение на електронната система за контрол на стабилността, като това по-скоро е изпитание за динамиката на автомобила, която в случая наистина е на високо ниво.



При преминаването на слалома хечбекът на Audi се оказва много пъргав и въпреки, че не може да се види скоростта на движенията, резултатите са много по-добри от тези на Лосовия тест. Моделът има проблеми с предницата, но задната част се държи перфектно.

Снимка и видео: Km77

0 от 500
  • #5
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    На лосовия тест дори Фиат Типо се справя малко по-добре от това Ауди...https://***.youtube.com/watch?v=1deA2B2CA9U
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    "Моделът има проблеми с предницата, но задната част се държи перфектно."Да се надяваме следващата генерация Audi A3 да е на половината цена на сегашната и да се състои от часта която се държи перфектно - задницата. :)
  • #3
    23 rate up comment 5 rate down comment
    Недозавивам А3 ( преди 3 години )
    Нали Ауди освен с чистия дизел са известни с това,че недозовиват.Няма изненада.
  • #2
    1 rate up comment 27 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пффффф я да ме сложат мене аз сам с а3 опасна машина. Така сам се слял с колата познавам я идиално. Карал сам и четворки само положително мога да говоря за ауди изобщо не мисля че има по добра марка. На теста шофиора е една мишка. Дали са му яката машина тои не знае как се кара ауди!
  • #1
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пежо 3008.провали ли се?