IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini Urus изгоря пред очите на собственика си

Спортният кросоувър получи повреда в електрическата система (ВИДЕО)

През миналата година компанията Lamborghini произведе 4391 бройки от спортния си кросоувър Urus, който задмина по популярност суперколите Huracan и Aventador взети заедно. Една от тях - матово-черна на цвят, обаче изгоря пред очите на собственика си на една от главните шосета в Тайван.


Lamborghini пожар


Местното издание Taiwan News съобщава, че пожарът е започнал внезапно, като шофьорът е успял да изскочи от автомобила, който за броени минути се превърна в купчина метал. Водач на друго превозно средство се е опитал да потуши пламъци с пожарогасител, но вече е било късно.

Собственикът на колата - 29-годишен местен жител, купили скъпия SUV само преди 8 месеца, като до момента не е имал никакви проблеми с автомобила. Експерти са прегледали останките от колата и са установили причината за пожара - дефект в електрическата система, която е дала на късо, а пламъкът е стигнал до резервоара с гориво.



От заснетото видео става ясно, че изгорелият Urus най-вероятно няма да може да бъде възстановен. В Тайван спортният кросоувър струва 9,9 млн. долара, което е около 295 000 евро, така че да му мислят застрахователите.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500