IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW се запали и изгоря след дрифт

Машината не подлежи на възстановяване (ВИДЕО)

Шофьор на BMW 6-Series реши да се позабавлява, като дълго време дрифтираше на паркинга на стадион "Сибур Арена" в Сакт Петербург. В един момент обаче луксозният автомобил се запали, става ясно от запис от охранителни камери на съоръжението, ицлъчен на сайта 78.ruл.


пожар дрифт


На кадрите се вижда, как черното BMW прави осморки на паркинга, като шофьорът му явно се забавлява от действията си. В един момент под капака на автомобила започва да излиза гъст черен дим, след което отсекът на двигателя е обхванат от пламъци.

Каква е причината за инцидента, засега е неизвестно. Водачът на колата и неговият спътник самостоятелно се опитват да потушат пламъци с помощта на пожарогасител, но усилията им се оказват напразни. След известно време на мястото на инцидента идва екип на пожарната, който бързо се справя с огъня.



За съжаление, колата изгаря напълно, а нейният шофьор и пътникът се отървават само с уплаха. Срещу водача предстои да бъдат повдигнати обвинения, тъй като той носи административната отговорност за случилото се.

Снимка и видео: 78.ru

0 от 500