IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Защо е много важно да гледаш пътя пред себе си?

Девойка отвлече вниманието на шофьор на Hyundai и белята е факт (ВИДЕО)

Съвременните автомобили са много по-безопасни и прощават на шофьорите си повечето грешки при управление. Те обаче не са напълно достатъчни, за да помогнат във всяка ситуация и видео, заснето във Филаделфия е доказателство за това.


катастрофа


На кадрите се виждат няколко автомобила, стоящи на светофар, като на прозореца на един от тях седи момиче в приповдигнато настроение. Нейната позиция е доста опасна и би трябва нещо да и се случи, но вместо това пострада движещ се в дясната лента Hyundai Sonata.

Видеото е заснето от регистратора на задната кола, като се вижда, че корейската машина постепенно се изнася вдясно и се удря в паркирана край пътя кола. Въпреки ниската скорост, сивият Hyundai се преобръща, след което отново застава на гумите си.



При инцидента няма пострадали други автомобили, водачът също не е ранен. Експерти отбелязват, че ако това беше новата Sonata, катастрофата щеше да бъде избегната, тъй като в стандартното оборудване на модела влиза система за предотвратяване на челен сблъсък с предупреждение за водача и асистент за поддържане на лентата на движение.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500