IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицаи си спретнаха улична гонка и разбиха двете си коли

Четирима служители на реда от Вашингтон са в болница след инцидента (ВИДЕО)

Два полицейски екипа решиха да се позабавляват по време на дежурство във Вашингтон и си организираха състезание с патрулните им автомобили на улица, на която ограничението е 40 км/ч. Гонката завърши с удар между двете коли при скорост 100 км/ч.


полицаи катастрофа


От ръководството на местния полицейски участък признаха за инцидента, като изпратиха електронно писмо до всички свои служители. В него се казва, че тяхното поведение е напълно несправедливо и неприемливо за всички, тъй като вместо да се занимават с охрана на обществения ред, каквато е задачата им, те са решили да се забавляват.

В официалния си коментар до медиите за случилото се от полицията разкриват, че в гонката са участвали служители, които съвсем наскоро са постъпили в органите на реда. И четиримата, сред които има и жена (именно тя е управлява единия от автомобилите) са пострадали при инцидента и са настанени в болница.



Все пак пишман-състезателите имат и малко късмет, тъй като шефовете им са решили да не ги наказват за случилото се, а да се ограничат единствено с беседа за правилно шофиране.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500