IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat показа нов кросоувър и предложи 3 имена за избор

Моделът ще се казва Tuo, Domo или Pulse, в зависимост от това кое название ще събере най-много гласове

Компанията Fiat публикува нови снимки на засега безименен компактен кросоувър, който ще се появи съвсем скоро на пазара в Южна Америка. В момента на сайта на бразилското подразделение на марката върви гласуване, като се избира между три имена - Tuo, Domo или Pulse. Под едно от тях моделът ще се появи на местния пазар през септември.


Fiat


Кросоувърът е изграден на платформата MLA, като от компанията-производител обещават "подобрени динамични характеристики, надеждност на конструкцията и комфорт при пътуването". В основата на модела, известен засега като Project 363, е хечбекът Argo.

Сред особеностите на новия кросоувър са оригинален дизайн на предната и задната част, както и пластмасови защитни елементи по целия периметър на каросерията. На покрива са поставени рейлинги. В оборудването на автомобила ще влязат светодиодни фарове и адаптивен круиз-контрол.


Fiat


Предполага се, че новият модел ще бъде предлаган с 1,3-литров бензинов атмосферен мотор с мощност 110 к.с., който се комбинира с вариатор, или с 1,0-литров турбодвигател с 3 цилиндъра и мощност 125 к.с. В този случай скоростната кутия е 6-степенен автомат.

Снимки: Fiat

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 2 години )
    SUV с миксер под капака. Останалите производители ги разкараха но Фиат още ги ползва. Иначе е с хубав дизайн.
  • #1
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Зв Лалов ( преди 2 години )
    Бедните все по бедни. Средната класа към изчезване. Тъй че коли за скъсани джобове, оплюване на Дачия и подобни и нов внос днес на 20, утре на 30 години, ама немски премиум.