IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първото разбито BMW M3 2021 г. вече е факт

Щетите по спортни седан за сериозни, така че възстановяването му няма да е евтино (ВИДЕО)

Германският производител BMW организира сериозна кампания при излизането на пазара на новите M3 и M4 в края на миналата година и тя даде ефект.
Интересът към двата спортни модела е доста сериозен. Съответно, колите вече са по пътищата на Европа, а изданието Autoevolution дори успя да открие и една, която вече е пострадало, при това сериозно.


BMW M3 катастрофа


Според информацията, това е първото M3 Competition, моделна година 2020, което е катастрофирало. Подобни инциденти са традиция за моделите на BMW M със задно задвижване, като по-рано това се случваше с M5, както и с двете предишни поколения на M3 - Е90 и F80.

Изданието публикува и видео от Русия, което е качено от хърватин. Колата е закарана на руския механик Артьом Тусик, който ще има тежката задача да я оправи. Засега липсват подробности за това, какво точно се е случило с това злощастно M3 Competition. Явно е обаче, че седанът е напуснал пътя, като бронята е разбита, а има щети по капака и по вратите.


BMW M3 катастрофа


Вижда се още, че поне едно от колелата се е разпаднало напълно, но въздушните възглавници така и не са се задействали. Щетите не изглеждат чак толкова страшни, но отстраняването им няма бъде никак евтино, тъй като все пак говорим за BMW.


Снимки и видео: Instagram

 

 

0 от 500
  • #11
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Бенито ( преди 3 години )
    Като копирате от гугъл транслейт поне променяйте малко текста, че да няма такива гафове
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Някъв random ( преди 3 години )
    После у нас я гледаш нов внос топ състояние малко километри баба я карала до магазина ама починала за това се продава
  • #9
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Onqvtoriq ( преди 3 години )
    Ру-туту, ру- туту в завоите и това е резултатът
  • #8
    9 rate up comment 13 rate down comment
    До 7 ( преди 3 години )
    А може би си върши работата и не страда от комплекси по ламарини от определен тип, което за някои хора са мнооооУ важно нещо. Туй йе бьемвьеее бе баце ейй, мноУ сме важни ний.Чакам отговор, че много не могат са си позволят бмв и за това се "прецакват" с нещо японско, рено, опел или друго.Да да, доообре бацета карайте си и си помпайте самочувствието един на дру, какви "мега" машини притежавате.олееее
  • #7
    10 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Този където ги пише статиите за БМВ ден през ден само ги оплюва ,явно много го е яд на Баварските.и.Има 2-варианта да ги пише тези простотии първия някои с баварска го е правил смешен да изглежда,и втория някои с Баварска да му е изплющял женка му
  • #6
    7 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хубаво че не е бил с някое РЕНДЕ или НИСАН,че както са пластмасови калниците можеха да му направят и основен ремонт без да свалят калниците
  • #5
    3 rate up comment 5 rate down comment
    К....ц ( преди 3 години )
    #4 -Къто не си виждал в Германия нормални хора да карат М-ки,това какво означава няма истински мъже в тая държава
  • #4
    17 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    В Германия нормален човек в M2, M3, M4, M5 не съм виждал никога. Шофьорите винаги са с балканска или ориенталска външност. Изводът е, че основно сел та ци са клиантелата на тези автомобили. В България на се ля ни те просто не им е по джоба иначе щяха и те да беснеят с М-ки. Немците без мигрантска кръв които могат да си позволят подобен автомобил или карат нещо скромно или си купуват Порше 911 (не съм фен на Порше - просто наблюдение).
  • #3
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хърватин отишъл в Русия , че да снима М3...
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Огромната решетка как се е счупила :))