IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първото разбито BMW M3 2021 г. вече е факт

Щетите по спортни седан за сериозни, така че възстановяването му няма да е евтино (ВИДЕО)

Германският производител BMW организира сериозна кампания при излизането на пазара на новите M3 и M4 в края на миналата година и тя даде ефект.
Интересът към двата спортни модела е доста сериозен. Съответно, колите вече са по пътищата на Европа, а изданието Autoevolution дори успя да открие и една, която вече е пострадало, при това сериозно.


BMW M3 катастрофа


Според информацията, това е първото M3 Competition, моделна година 2020, което е катастрофирало. Подобни инциденти са традиция за моделите на BMW M със задно задвижване, като по-рано това се случваше с M5, както и с двете предишни поколения на M3 - Е90 и F80.

Изданието публикува и видео от Русия, което е качено от хърватин. Колата е закарана на руския механик Артьом Тусик, който ще има тежката задача да я оправи. Засега липсват подробности за това, какво точно се е случило с това злощастно M3 Competition. Явно е обаче, че седанът е напуснал пътя, като бронята е разбита, а има щети по капака и по вратите.


BMW M3 катастрофа


Вижда се още, че поне едно от колелата се е разпаднало напълно, но въздушните възглавници така и не са се задействали. Щетите не изглеждат чак толкова страшни, но отстраняването им няма бъде никак евтино, тъй като все пак говорим за BMW.


Снимки и видео: Instagram

 

 

0 от 500
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Това в Дупница за 1 седмица го правят "неразличимо от ново" "качваш се и караш" с повечко кит и смола. Нищо че като затвориш 5 пъти капака и ще се различава от ново ;)))