IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първата серия на руската лимузина бе оценена на 300 000 долара

Производителят обещава и "по-достъпни" версии на Aurus Senat

Първата серия от руската лимузина Aurus Senat за частни клиенти ще струва 300 000 щатски долара, обявиха официално от компанията-производител на своята официална страница в социалната мрежа "ВКонтакте".


Aurus Senat


В съобщението се отбелязва, че стартовата цена на Aurus Senat е 18 млн. рубли (245 000 долара), но в съответствие със световната практика производителят първо ще предложи ограничена серия от автомобила, в която са включени опции на стойност 4 млн. рубли (54 500 долара). Така лимузина ще струва 22 млн. рубли (300 000 долара).

За сравнение, към момента най-достъпният Rolls-Royce - седанът Ghost, стартира на цена от 311 000 долара. Флагманът на британската марка - лимузината Phantom, е доста по-скъпа, като за нея клиентът трябва да плати минимум 455 000 долара.


Aurus Senat


От руската компания допълват, че след изчерпването на първата серия на Senat ще бъдат предложени "по-достъпни" версии на модела. Автомобилите ще се предлагат в 6 варианта на цвят на каросерията - бяла перла, кафе, стоманено-сиво, тъмно-синьо, графитено и черно.

Задвижването на Aurus Senat става с хибриден силов агрегат, в чиято основа е 4,4-литров турбо V8. Той е съчетан с компактен електромотор и 9-степенна автоматична скоростна кутия. Сумарната мощност на системата е 600 к.с. Първите бройки от модела ще бъдат доставени на клиенти още през тази пролет.


Aurus Senat

Снимки: Aurus

0 от 500
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За мен две
  • #18
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Мер Бенц ( преди 3 години )
    Много специалисти тука страхотия ! Като толкова сте мозъци вземете измайсторете поне една каруца ! Приличала на Ролс Ройс я погледнете колко марки приличат малко или много на Мерцедес и какво от това купуват ги хората и никой не се прави на философ . Една магарешка каручка не можете да направите Философи !
  • #17
    4 rate up comment 13 rate down comment
    Копи Пеист ( преди 3 години )
    Излагация пълна Приликите със Ролс Ройс са огромни не ме кефи предпочитам Линкълн или нещо Американско от старата Школа
  • #16
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Петър ( преди 3 години )
    Господа ,нито един от Вас не карал и не се е возил в тази кола ,а давате отзиви ,някак много кръчмарски изглежда
  • #15
    6 rate up comment 15 rate down comment
    Позор за Русия ( преди 3 години )
    Срам ме е, руснак съм и това посмешище, в което са вложени ужасно много пари за разработка - сега и се опитват да го продават за цели 300 хиляди долара.. Колата не струва повече от 100000 лвhttps://***.instagram.com/p/B78zU0Oorxe/?igshid=1ai9ev1ivi4jnhttps://***.instagram.com/p/B78zKmfowF5/?igshid=e6dgpcm9owm8https://***.instagram.com/tv/B78mtEUgCuE/?igshid=1qgpliktrqwnu
  • #14
    2 rate up comment 14 rate down comment
    Пропов ( преди 3 години )
    Ако путин даде тон на олигарсите може и да направят малко оборот. Още няколко сантиментално натроени братушки може да се объркат да поръчат в изблик на патриотизъм след поредните няколко литра водка. С други думи - нормален човек, съзнателно и доброволно със собствени средства, няма да си поръча тази бездарна и скъпа имитация на Ролс Ройс. Тия нямат нито качествата, нито имиджа, ама имат цената ;-)
  • #13
    4 rate up comment 18 rate down comment
    Бай Онзи ( преди 3 години )
    Оле оле.оле. не сакам и да чуя за руско всичко друго могат да правят руснаците ама не и автомобили да му се не види.Подобно на французите са те правят пък най-големите ***.Аз имам автосервиз и на врата ми пише "С Мачко Пичко и Елхичко питат другаде за Вас"Не правим автомобили от тази марка както и такива с френски мотори.Един клиент беше дошъл с Волво ама мотора на Пежо аз само му показах табелата а той вика еее как аз съм Волво викам му ти може да караш Волво ама тук под капака тупти PSA
  • #12
    7 rate up comment 3 rate down comment
    До #8 ( преди 3 години )
    С те и ***се от студ правят "американски" телефони, телевизори, екрани, чипове и пр...е малко спряха, че нямат ток ама карай...хи хи смехурко краварски
  • #11
    0 rate up comment 7 rate down comment
    Bmw ( преди 3 години )
    Всички осмаци на беемве са *** само шестаците и дизела им е хубав пък за ве12 да бе говорим ква *** е
  • #10
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Валентин ( преди 3 години )
    Жалко тоя мотор 4,4 на БМВ не издържа и 100 000 км *** отвсякъде