IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда новият Nissan Qashqai

Компанията разкри и част от интериора на следващото поколение на кросоувъра (ВИДЕО)

Само няколко дни преди официалната премиера на новото поколение на Qashqai, Nissan публикува видео, от което може да се придобие представа за дизайна на кросоувъра. В клипа се вижда и част от интериор на бъдещия модел.


Nissan Qashqai


Автомобилът ще бъде представен официално на 18 февруари, но вече сме наясно за това, как ще изглеждат предната и задната му част. Видеото показва и детайли от салона, сред които са централният приборен панел с диагонал 12,3 инча, панорамният покрив, кожените седалки и аудиосистемата Bose.

От Nissan твърдят, че новият Qashqai ще получи материали от високо качество. Кросоувърът напълно къса с предшественика си, тъй като е изграден на нова платформа.



Това ще доведе и до промяна в габаритите, като дължината му достига 4430 мм (+350 мм), широчината – 1840 мм (+320 мм), а височината – 1615 мм (+250 мм). Междуосието е 2670 мм (+200 мм), а багажникът побира 504 литра.

Следващата генерация на популярния модел, чието първо поколение направи революция в този клас, ще се предлага само с бензинови агрегати. Клиентите могат да избират между двигателя 1.3 DIG-T (140 или 158 к.с.) и двигателя e-Power, оборудван с 3-цилиндров турбомотор със 190 к.с. И в двата случая двигателят с вътрешно горене получава електрическа помощ.

Още снимки на интериора - вижте в галерията:

Снимки и видео: Nissan

0 от 500