IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

14 еднакви знака се появиха на 300-метрова права улица

Пътят в монтанското село Мадан води право в гробищния парк

Наскоро ремонтирана улица в монтанското село Мадан, чиято дължина е около 300 метра, се сдоби с 14 еднакви нови знака, указващи път с предимство, съобщи Нова телевизия.


пътни знаци


Абсурдното е, че улицата е права и между знаците няма никакви пресечки, което ги прави напълно излишни. Кметът на близкото село Бойчиновци - Светлин Сретенлиев, заяви, че за поставянето на знаците отговарят проектантите. Сега предстои приемателна комисия да се произнесе, дали те са монтирани правилно.

Кметът допълни, че целта на многото знаци е да повишат вниманието на шофьорите. Самата улица води до гробищния парк на селото и затова погребалните шествия от автомобили са често срещана гледка. Понякога те трябва да се разминават с тежки селскостопански машини, които навлизат в отсечката.

„Видях, че знаците са повече. Смятаме, че ако има някаква грешка, тя ще бъде отстранена от приемателната комисия. Няма опасност да стане катастрофа заради знаците”, каза на свой ред кметът на Мадан - Ангел Ангелов.

От Областното управление на КАТ-Монтана заявиха, че не са одобрявали поставянето на знаците и то е станало без тяхно знание.

Снимка: Facebook

0 от 500
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #5 колко ще източат за 5 знака повече... по-скоро е лош планинг и немърливост...
  • #5
    8 rate up comment 1 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 3 години )
    целта е фирмата която поставя знаците да спечели повече пари...това е един от начините за източване да държавния бюджет...
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #3 това е материализация на израза "умрял с предимство" :)
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Хахахаха ( преди 3 години )
    На това няма, как да не се изсмее човек! Хахахаха! И пътя води, към гробищния парк! А тези които са ги слагали, не им ли е било странно? Лелеее!
  • #2
    3 rate up comment 2 rate down comment
    глас от тъдява ( преди 3 години )
    Точно заради тези знаци стават най-много произшествия, защото хората си мислят че щом са стъпили на път с предимство са хванали господа за шлифера и не се съобразяват с нищо. В Испания е почти невъзможно да видиш "ромбове" по улиците, единствено "пресичане на път с предимство"
  • #1
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    знаци да има... после да не е като съдбата да не ти е дала знак :)