IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Продава се "Нива" с волан на Mercedes-AMG G 63 и седалки от BMW

Всъдеходът с пробег от 9500 км е оценен два пъти по-скъпо от стандартния модел

Модернизирана "Нива" с волан от новия Mercedes-AMG G 63, кресла от BMW E92 и мултимедийна система от Mercedes-Benz GL е изложена за продажба в Москва. Всъдеходът с 3 врати и пробег от 9500 км е оценен на 1,5 млн. рубли (около 16 000 евро), съобщава Auto.ru.


Нива


Собственикът обяснява високата цена с безупречното състояние на автомобила, както и с многото доработки по него. Той твърди, че колата се отличава от стандартната Lada 4x4 по шумо-изолацията с 3 слоя, допълнителна обработка срещу ръжда на дъното, нестандартната светодиодна оптика и 20-цоловите леки джанти.

Салонът на всъдехода е напълно преправен, като в него са поставени спортни седалки от BMW E92 с електрическо регулиране. Появил се е и нов приборен панел, екран на мултимедийната система от Mercedes-Benz GL и мултиволан от новия Mercedes-AMG G 63. Поставени са и различен селектор на трансмисията, както и централна консола със специално осветление. Таванът е обшит с алкантара, а в багажника е поставен субуфер.


Нива


Собственикът посочва, че цялата електроника работи, като всичко по автомобила е направено "професионално и грамотно". Технически всъдеходът не е променян, като под капака му има 1,7-литров бензинов атмосферен мотор с 83 к.с., който е съчетан с 5-степенна скоростна кутия.

Самата цена обаче изглежда наистина шокиращо висока. Базовата версия на Lada 4x4 с 3 врати и ниво на оборудване струва повече от два пъти по-малко - 663 900 рубли (7240 евро), а с всички екстри моделът трудно прехвърля 700 000 рубли (7635 евро).

Още снимки на нестандартния всъдеход - вижте в галерията:

Снимки: Auto.ru

0 от 500