IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5-те най-добри мултимедийни системи на пазара (и две не съвсем на ниво)

За оценка са използвани трите основни функции, които съответната технология предлага

Само преди 20 години почти не се забелязваха коли с дисплеи, заемащи централно място на таблото, а ето че сега те са част от стандартно оборудване на повечето нови модели. Стремглавото развитие на дигиталните технологии е трансформирало напълно какво очаква един автомобилен купувач от своята мултимедийна система - за мнозина какви функции има тя, е също толкова важно колкото багажа, които събира колата или нейната динамика. 

Това, което е объркващо за доста купувачи обаче е, че всеки автопроизводител предлага своя мултимедийна система със свои специфики и освен да тествате всички системи една след друга е трудно да се определи коя е най-добрата в класа си. Авторът на тази статия е имал късмета да тества подробно системите на всяка от големите автомобилни марки и тази класация е формирана на базата на неговите наблюдения. Като критерии за оценка са използвани колко лесно се контролира системата, скоростта на изпълнение на задачи, както и разнообразието на предлаганите функции.

5-те най-добри мултимедийни системи на пазара (и две не съвсем на ниво) (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500