IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5-те най-добри мултимедийни системи на пазара (и две не съвсем на ниво)

За оценка са използвани трите основни функции, които съответната технология предлага

Само преди 20 години почти не се забелязваха коли с дисплеи, заемащи централно място на таблото, а ето че сега те са част от стандартно оборудване на повечето нови модели. Стремглавото развитие на дигиталните технологии е трансформирало напълно какво очаква един автомобилен купувач от своята мултимедийна система - за мнозина какви функции има тя, е също толкова важно колкото багажа, които събира колата или нейната динамика. 

Това, което е объркващо за доста купувачи обаче е, че всеки автопроизводител предлага своя мултимедийна система със свои специфики и освен да тествате всички системи една след друга е трудно да се определи коя е най-добрата в класа си. Авторът на тази статия е имал късмета да тества подробно системите на всяка от големите автомобилни марки и тази класация е формирана на базата на неговите наблюдения. Като критерии за оценка са използвани колко лесно се контролира системата, скоростта на изпълнение на задачи, както и разнообразието на предлаганите функции.

5-те най-добри мултимедийни системи на пазара (и две не съвсем на ниво) (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Кристиан Борисов ( преди 2 години )
    На BMW и Mercedes-Benz мултимедийте се проектират и произвеждат тук в България от родна фирма! А пък на вторите от Щутгарт главнивт интериорен дизайнер пък е българка!
  • #13
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #11 Ти на колко си, 18 - ?
  • #12
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Масово в САЩ смятат Uconnect на Fiat-Chrysler за най-добрата система на пазара. Естествено в Аутомедия смятат интерфейса на Шкодата от 2007 година за най-добрата.
  • #11
    7 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Мултимедията е за жените и децата да си играят. На истинските мъже не им трябва мултимедия. По важно е какво има под капака.Ако например има V8 и 2 турбини всичко е наред. Аз моята мултимедия даже не съм я разглеждал щото не ме интересува. Ровичкането из разни менюта силно ме изнервя.
  • #10
    1 rate up comment 10 rate down comment
    до този под мене ( преди 3 години )
    ха ха ха на колко си ... на 60+?
  • #9
    11 rate up comment 2 rate down comment
    bo ( преди 3 години )
    Всички западни списания определят тази на БМВ като най-добра. Явно е така! Но има ли някакви критерии по които да се оценяват тези неща или просто защото..."така казват хората", трябва да е истина. Определено, НЕ харесвам линията на ТЕСЛА, с тези огромни таблети стърчащи от нищото и изглеждащи толкова евтино. И мерцедес и МБВ и Ауди продължиха тренда. Особено пък Мерцедес с това табло на удължен таблет. Кошмар във вътрешния дизайн! На бас , че следващите модели няма да изглеждат така!
  • #8
    14 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Може ли някой по-напреднал да сподели, защо хората с премиум автомобили масово карат с една ръка и държат телефона с другата, много ми е интересно това ограничение на автомобила ли е или невежество на въпросния шофьор, благодарая предварително.
  • #7
    14 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Съдейки по коментарите, най-добрата система е тази, която има всеки в колата си. И колкото е по-смотан.а колата, толкова по-добра е системата :D
  • #6
    6 rate up comment 6 rate down comment
    пепе ( преди 3 години )
  • #5
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Много сте се объркали, най-добрата система е нещо съвсем просто, безжично свързан Андроид Ауто както съм си го сетъпнал на моята Киа, Waze + Spotify останалото е някаква супер измишльотина.