IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Mercedes-Maybach S-Class сваля камуфлажа

Премиерата на най-луксозната версия на лимузината е съвсем скоро

Компанията Mercedes-Benz продължава с тестовете на най-луксозния вариант на новата S-Class, който ще се появи на пазара под марката Maybach. Това се потвърждава и от снимки на портала Motor1, на които прототип на модела е с минимален камуфлаж.


Mercedes-Maybach S-Class

Новият модел ще получи още по-комфортен салон и V12 двигател, като премиерата му ще се състои до края на годината. На външен вид Maybach няма да се отличава значително от базовите версии на S-Class, но все пак ще получи собствена решетка на радиатора, модернизирани брони и съответните емблеми и надписи. Освен това, флагманът на Mercedes ще се предлага в няколко варианта на двуцветна окраска на каросерията.

Голямата новост при версията на Maybach e 12-цилиндровият двигател. Той ще е същият като при предишното поколение на лимузината, като ще се предлага само за тази модификация и ще е комбинира със система за задвижване на четирите колела. Това означава, че базовите версии S-Class ще останат без V12 мотор.


Mercedes-Maybach S-Class


Най-луксозната лимузина на Mercedes ще се предлага в два варианта. По-мощният е S650 с V12, развиващ 630 конски сили, докато по-слабият - S560, ще получи 4,0-литров V8 с 469 конски сили. Втората модификация се предлага и при предишното поколение на модела.

Салонът ще повтаря почти напълно този на новата S-Class, но материалите ще бъдат от по-високо качество. Ще се предлагат и голям брой допълнителни опции, като и възможностите за персонализация. Премиерата на модела ще се състои по време на автосалона в Гуанчжоу (Китай), който стартира на 20 ноември.


Mercedes-Maybach S-Class


Снимки: Motor1

0 от 500
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    AJAX ( преди 3 години )
    Както винаги без фойерверки и финтифлюшки...но уникален, мислен и от хора, не само от ЕИМ...МБ си е МБ
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Ха ха ( преди 3 години )
    Някой напъна ли се да прочете нещо повече или поне някоя и друга снимка да погледне... Или просто се Напъна и Пръд-на за да не каже нещо ... Ха ха
  • #3
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Chicho_Ficho ( преди 3 години )
    Нещо тия нови задни стопове не ми харевсат, изглеждат малки на фона на колата, предницата е ужасна, тия от МБ да не видят нещо от БМВ :)
  • #2
    5 rate up comment 5 rate down comment
    До 1 ( преди 3 години )
    Според мен не прилича толкова на някой, конкретен модел, но просто дизайнът не е особено впечатляващ. Сега ще започнат коментари, че гроздето е кисело и прочее, но мисля, че всички биха се съгласили, че дизайнът е най - слабата част на W223.
  • #1
    1 rate up comment 5 rate down comment
    V ( преди 3 години )
    Опред ми е малко,като старата седмица .....