IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 мита за автомобилите, в които хората още вярват

Странно е, че някой приема подобни нелепи твърдения, дори без дори да се замисли

Не всеки собственик на автомобил има познанията на автомобилен механик и това е напълно в реда на нещата. За съжаление, все още има много безскрупулни дилъри и "майстори", които се възползват от незнанието на човека, за да изкарат пари. Това става, като го карат да плаща за предполагаеми проблеми, които не съществуват. Дори интернет, където може да се намери всякакво информация, не помага за подобряване на положението.
Факт е, че в някои от появилите се през години легенди и митове се основават на някаква истина, но времената се промениха. Технологиите отстраниха много от натрупани проблеми и би трябвало повечето от тези твърдения да бъдат отхвърлени. Факт е обаче, че все още много хора, които вярват в тях, без дори да се замислят.
  

10 мита за автомобилите, в които хората вярват (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    19 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Най-големият мит е, че колите днес са по-некачествени или, че съвременните турбо двигатели имат по-малък ресурс. Истината е съвсем друга. Колите днес използват по-качествени технологии, но и оборудването е по-богато и затова има по-голяма вероятност нещо да излезе от строя. Съвременните турбо двигатели пък работят в по-щадящ диапазон. Съвсем друг въпрос е, че някои производители може да компенсират това с икономии.
  • #1
    20 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    "В действителност, когато акумулаторът се изтощи, това е краят." - Сериозно?!?