IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz напълно разкри вида на новата S-Class

До премиерата на флагмана остава седмица, но вече е известно почти всичко за модела

Германският производител Mercedes-Benz публикува последния официален тийзър на новото поколение на седана S-Class, който дава представа за външния му вид. Премиерата на модела е на 2 септември, но вече почти всичко за него е известно.


Mercedes-Benz S-Class


Изображението представлява дизайнерска скица, на която се вижда автомобил с ниско падащ към задната част покрив. Така седанът наподобява купе, като той ще се отличава от предшественика си и по новите светлини, които вече видяхме при CLS и E-Class, а също така и по увеличената решетка на радиатора.

Компанията вече публикува снимки на интериора на модела, където ще има 30 физически бутона и превключвателя по-малко. Повечето от функциите и системи ще могат да се управляват от 5 тъч-скрийн екрана, а също така с гласови команди и с жестове.


Mercedes-Benz S-Class


Гамата двигатели на новата S-Class ще включва 6-цилиндрови бензинови и дизелови агрегати с технология „мек хибрид“, а също така и V8 мотори. Луксозният седан ще запази и агрегата V12, който за първи път ще се комбинира със система за задвижване на четирите колела.

Снимки: Mercedes-Benz

0 от 500