IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-изгодните предложения от разпродажбата на Hertz

Бизнес седан на година за 24 000 лева и кросоувър с 4х4 за 23 000 лева - но има и някои уловки

Фалиралият американски гигант Hertz трябва да разпродаде 182 500 автомобила от флотилията си до края на тази година, за да погаси част от задълженията си. Това се случва при и без това наводнен пазар втора ръка заради карантинните мерки, оставили много хора без работа и принудили ги да спрат вноските за автомобилите си. Резултатът от това е, че коли на възраст между 1 и най-много 3 години се продават на цени, доста под обичайните.
  
  
Ford Mustang Shelby, Hertz
Разпродажбата на Hertz включва и много атрактивни модели в по-високите класове, като този Mustang Shelby. Нашата селекция обаче е фокусирана върху по-достъпните ценово


Доставката на автомобил от САЩ е относително лесна процедура и ще ви струва в повечето случаи към 2500-3000 лева - но без митото и ДДС. Минус, разбира се, е, че обикновено рент-а-карите се експлоатират доста безогледно от клиентите, и дори едногодишните машини са натрупали по 50-60 хиляди км пробег. Плюс е, че са поддържани старателно и че имат пълна и достоверна сервизна история. Сами преценете дали при тези обстоятелства предложенията са изгодни и за български купувачи.   

Важно е отново да уточним, че фалитът засяга само американското поделение на Hertz, а не международното, което оперира в Европа. Българският клон на компанията за коли под наем пък е франчайз, контролиран от една от най-солидните гръцки компании в сектора.


12 от най-изгодните предложения в разпродажбата на Hertz (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #13
    1 rate up comment 0 rate down comment
    ха ха ( преди 2 месеца )
    Смешното е, че цените са почти за колкото са купени. За фирма, която купува с голям размах като тази цените са изпилени до минимум, не от дилъра, а на ниво придставителя за страната.
  • #12
    3 rate up comment 0 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 3 години )
    От тоя талаш, само киите стават, другото е скрот.
  • #11
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    От целия талаш, бих си купил само KIA Optima. Страхотен автомобил!
  • #10
    1 rate up comment 1 rate down comment
    до 10 ( преди 3 години )
    4 морски? Ако вкарваш камион Peterbuilt, може. В рамките на 3000 лева е доставка до пристанище в БГ или на Солун, плюс още около 300 евро за разтоварване. ДДС се начислява върху продажбената цена, без разходите по доставка. Митото включва и тях
  • #9
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Който е тръгнал да внася от САЩ, обикновено е наясно с нещата, така че надали е опрял до тия кошници тука!
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    До 8 ( преди 3 години )
    25 колата, 4 морски транспорт+ още хилядарка сухоземен в САЩ. Мито 10%. Дотук са 33. ДДС върху 33 хиляди са още 6600. Е ти ги 40
  • #7
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Радев ( преди 3 години )
    С транспорта, мито, ДДС и регистрацията така ще се наиграеш, че по-добре си оди на пазара у Дупница и си вземи една разпърдяна кошница, внос от Италия и си гледай кефа :)
  • #6
    2 rate up comment 1 rate down comment
    до 3 ( преди 3 години )
    по-скоро към 34 000
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До 4 ( преди 3 години )
    На американския пазар има достатъчно машини които не се продават в Европа и си заслужават вноса дори да не са спортни екзотики или ретро. Догодина пускат Бронко и като гледам май няма да има експорт за ЕС. Тази година пускат RAM TRX с двигателя на Hellcat. Все интересни неща...Даже не искам да споменавам уникалните големи ванове с V6 които там са базови и единствени двигатели - Сиена, Одисей, Седона и т.н.
  • #4
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Струват си ама да си там