IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes разкри напълно интериора на новата S-Class

Седанът ще се предлага в 5 конфигурации на задния ред седалки

Германският производител Mercedes-Benz продължава да разкрива подробности за новото поколение на флагмана си S-Class (W223). От компанията публикуваха още една серия снимки, които показват салона на луксозната лимузина.


Mercedes-Benz S-Class - интериор


От Mercedes се стараят да дават информацията на порции, като залагат на различни акценти в салона – петте екрана, фронтални въздушни възглавници и специалното осветление, което беше показано само преди няколко дни.

В крайна сметка, целият интериор на S-Class вече е разкрит, като последни бяха показани снимки на втория ред седалки. В случая те са на версията на лимузината с 4 места, при която отзад са поставени две отделни кресла и допълнителна бизнес-консола. Общо за модела са предвидени 5 варианта на конфигурации на задния ред.

Още снимка на салона на новата S-Class - вижте в галерията:

Самата премиера на новото поколение на флагмана на Mercedes-Benz е насрочена за 2 септември. Към момента е известно, че построеният на нова платформа седан ще получи 3 варианта на междуосие, системата за задвижване на четирите колела, съчетана с V12 двигател, както и няколко хибридни агрегата на основата на 6- и 8-цилиндрови двигатели.

Снимка: Mercedes-Benz

0 от 500
  • #3
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Йф ( преди 3 години )
    Copy/paste от Тесла :)
  • #2
    18 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Навсякъде таблети. Вижте интериора на Lexus LC500. Така трябва да изглежда един луксозен интериор. Кожа, алуминий. Да, има дисплей, но е с аналогов километраж, и достатъчно алуминиеви копчета, които може да ги натискаш и без да гледаш. Не я разбирам тази мода с таблетите. Все едно докато карам да си извадя телефона и да си цъкам. Нулева концентрация и напълно ненужно и опасно отклоняване на погледа от пътя. И грозно, много грозно
  • #1
    11 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Сглобен в час по дизайн 5 клас.