IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti Chiron и Porsche 911 се удариха на път в Алпите

В катастрофата с един пострадал човек участваха още Mercedes и кемпер (ВИДЕО)

Проходът Сен Готард, които пресича Алпите, е един от най-живописните, но и доста трудни за преминаване заради многото завои и стръмни участъци. Затова и шофьорите трябва да внимават доста, особено ако са зад волана на хиперкола с 1500 к.с. под капака.


Bugatti Chiron - катастрофа


Доказателство за това е инцидент, за който съобщава сайтът 20min.ch. В него участват Bugatti Chiron, Porsche Carrera GTS 911, комби на Mercedes-Benz и голям кемпер. Ако се съди, виновни за катастрофата са именно двете спортни коли, които едновременно са се опитали да изпреварят. Първоначално Bugatti-то и Porsche-то са се блъснали едно в друго, след това и двете са ударили Mercedes-а, като френската кола е налетяла и на кемпера.

За щастие, няма загинали при инцидента, но се съобщава, че поне един от шофьорите е закара със сериозни травми в болница. Щетите по хиперколата на Bugatti са в предната част, но те са нищо в сравнение с тези на 911 Carrera GTS, което по всяка вероятно няма да може да бъде възстановено.

За да бъдат установени причините за катастрофата, полицията затвори прохода за повече от 3 часа.

Видео: YouTube

0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #3, така е, но от една страна плащат дебели застраховки (пълно каско), ако биаха само на ГО.. и те щяха да се бият. Въпроса е че който може да си позволи скъпа кола,си позволява и застраховката. А в България всеки гледа да мине тънко...няма пари за храна,но както казваш..25г кола..ноФ Фнос ;)
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Естет ( преди 3 години )
    Хората да се оправят, тия ламарини не са проблем...Там хората са интелигентни, при инцидент си разменят визитките и застрахователите оправят останалото...Не е като тук - ударят си малко броните 20 годишно БМВ и 25 годишен Мерцедес и шофьорите се сбият като кучета...
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    На Порше-то му е паднала бронята не е толкова фатално и е в пъти поевтино от на Бугати-то,и двете се оправят срещу съответната сума.
  • #1
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Щерю ( преди 3 години )
    На завоя Бугатито минало през носа на настъпаната отзад жаба...