IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi премахна скандална реклама

Компанията получи много критики за снимката на малко момиче

Компанията Audi публикува нова реклама на един от популярните си модели – комбито RS4. Всъщност, това беше снимки в Twitter, на която малко момиченце се е облегнало на решетката на радиатора и държи банан в ръка. Надписът към фотографията е „Да позволим на сърцето да бие във всички аспекти“.


Audi реклама


Идеята на производителя е, че спортният модел всъщност е семеен автомобил и това трябва да бъде подчертано от децата около него. Тя обаче не бе приета от повечето потребители на социалните мрежи, като голяма част от тях бурно реагираха и призоваха Audi веднага да премахне снимката.

Част от критиците на рекламата посочиха, че нейният създател явно не е взел под внимание увеличаващия се брой загинали деца при катастрофи на пътя.
За тях комбинацията от дете и кола, която развива максимална скорост от 280 км/ч, е напълно неприемлива. Други пък са на мнение, че германският производител определено сексуализира образа на малкото момиче.

От Audi реагираха незабавно и премахнаха снимката от Twitter, като поднесоха своите извинения. От германската компания обяви, че е станала грешка и че не са искали да наранят ничии чувства. В края на обръщението си представител на Audi даде гаранция, че подобно нещо няма да се повтори никога.

Снимка: Twitter

0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Georgi ( преди 3 години )
    Ако пред колата бяха поставили 10 годишна Драг Куин щеше да е перфектно, същите *** ревящи от рекламата се умиляват като облечени в женски дрехи момченца танцуват по нощите пред разгорещени гей компании. Иначе колата е прекрасна, поне като екстериор.
  • #5
    50 rate up comment 1 rate down comment
    ggagro ( преди 3 години )
    Значи дете да яде банан е извратено,а да се съберат хиляди травестити на некъв гей парад е нещо нормално?!?!?!?Да им имам ценностите на тия.
  • #4
    29 rate up comment 1 rate down comment
    Пепи ( преди 3 години )
    Истината е, че не колата убива а индивида зад волана. Примери бол както се казва. Мощността на един автомобил не го кара да се движи с 140 в града. с 90 коня кола има толкова примери на размазани безозъчни...
  • #3
    30 rate up comment 2 rate down comment
    Chicho_Ficho ( преди 3 години )
    До 1Ако тука виждаш нещо извратено, значи ти си извратен :)
  • #2
    36 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    истинският проблем е че все повече хората стават обидчиви от почти всичко... и това е много тъжно.
  • #1
    2 rate up comment 33 rate down comment
    Хахаха ( преди 3 години )
    Извратеняците от Ауди пак се издъниха!!!