IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi пусна реклама отпреди 25 години

По този начин американското подразделение отбеляза четвъртвековния юбилей на RS (ВИДЕО)

Audi пусна реклама отпреди 25 години

Ауди пусна първото "напомпано" комби с името RS2 Avant през 1994 г., като успешно съчета практичността на купето с динамиката и управляемостта на спортен автомобил. Сега компанията се готви да представи най-новите RS модели на пазара в Северна Америка и поради това местното подразделение на германците пусна цял мини-филм, посветен на първия образец и прародител.

В клипа са включени кадри, заснети за тв реклама на модела през 1994 г. и сега те изглеждат, от една страна, смешни, от друга - носталгични. Освен демонстрирането на изключителните технически характеристики, създателите на видеото наблягат на високото ниво на оборудване на спортното комби, споменавайки такива луксозни опции, като например електрически прозорци, климатик и "hi-fi стерео радио с касетофон!"

Специален акцент в минифилма е върху факта, че Audi RS2 Avant е резултат от тясното сътрудничество между компанията от Инголщат и колегите от Porsche: показани са дори яркочервени спирачни спирачки със съответния надпис. А експертът, оценяващ възможностите на комбито във видеото, е прочутият състезател, двукратен шампион на Льо Ман, а в миналото - тестови пилот на концерна Volkswagen - Ханс-Йоаким Щук.

0 от 500