IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германско ателие напомпа Audi TT RS до 460 к.с.

Ако оригиналният двигател ви се струва слаб, компанията Abt има предложение за вас

Германско ателие напомпа Audi TT RS до 460 к.с.

От всички критики, на които Audi TT RS е било подлагано, липсата на мощност никога не е стояла на дневен ред. С 400 к.с. от 2,5-литровия петцилиндров двигател то ускорява до 100 за 3,7 секунди. Но независимо каква е мощността, тя никога не е достатъчна за тунинг-фирмата Abt, която се специализира в тунинга на продукти на концерна Volkswagen.

Споделените компоненти дават възможност на фирмата да трансплантира детайли между всички марки и модели като Golf R, Leon Cupra R и Audi RS3. Сега дойде ред на Audi TT RS.

Abt Audi TT RS

С помощта на промяна на софтуера се извличат нови 60 к.с. и 50 нютонметра. Както може да се очаква, динамичният плюс е съпроводен с визуална промяна с фиброкарбонови аеродинамични детайли и 19- и 20-цолови джанти с в матово или бляскаво черно. Предлаган като опция правоъгълен накрайник на ауспуховата система замества кръглите тръби и помага за по-добрия акустичен съпровод.

Последната промяна на е нещо непознато за Abt и ТТ. През 2017 г. моделът ТТ RS-R получи дори 500 к.с. И докато по-мощният автомобил бе ограничен само на 50 броя, последният пакет ще бъде достъпен за всеки, който поиска и предлага средно ниво между заводската мощност и безкомпромисния спортист RS-R. Всички части са покрити от 4-годишната фирмена гаранция.

Нищо не се казва по въпроса доколко новите части влияят на динамиката, но може да се очаква солидно подобрение на ускорението и доускорението.

Снимки: Abt Sportsline

Тагове: abt audi tt rs тунинг
0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Хахаха бил мелодия за ушите! Вземи ги измии и почисти тези уши, за да чуваш по-добре! Качи се на който и да е 6-так да чуеш звук. А ако искаш истинска музика един 8-мак ще свърши работа. Това е музика, а не тази 5 цил.бъзикня.
  • #1
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Бай Оня ( преди 4 години )
    А звука от 5 цилиндъра на 2.5тфсито ооооооо мелодия за ушите няма 4 цилиндров мотор който да буботи като този малък В10