IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да продадеш старата си кола? (ВИДEО)

Канадец направи любопитна реклама на автомобил от 2005 г.

Как да продадеш старата си кола? (ВИДEО)

Канадец толкова много обича своя стар автомобил, който продава, че му посвети трогателно видео. В него той разкрива всички недостатъци на колата, но го прави толкова мило, че те се превръща в в достойнства.

Младежът на име Рейд Зандберт доскоро е живял в Канада, но сега се готви да се пресели в Нова Зеландия и затова продава старата си машина Chevrolet Cobalt. Тя е купена още през 2005 г., като през цялото време му служи вярно.

Chevroket Cobalt

Рейд работи като фотограф и оператор, като снима предимно своите пътешествия. Това му помага и за заснемане на видеото, което се състои от кадри на автомобила под фона на драматична музика с не по-малко драматичен глас зад кадър. Канадецът не се притеснява да разкрие проблемите на автомобила, като смело ги изброява.

"Ето го моето необичайно превозно средство -  Chevrolet Cobalt от 2005 г. на име Кармен. Ако искате да не преспите с никого повече - купето си тази кола и започвайте да я карате. Тя не пали от първи път, по каросерията има драскотини, дръжката на вратата е счупена, а стъклата не се отварят винаги. Но пък мигачите работят", обяснява Рейд.

Той все пак изтъква и достойнствата на автомобила, след които са колоните на музикалната система, които е поставил, докато е бил само на 17 години. И допълва, че неговата кола е преминала през толкова много приключения, но въпреки това, все още може да покаже истинска класа.

Снимки и видео: YouTube


.

 

0 от 500