IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Комбито BMW 3-Series се превърна в мощно M3 F80

Британска фирма предлага 20 сглобени на ръка автомобила

Някои фенове на BMW продължават да мечтаят за високопроизводително камби BMW M3 (поколение F80), но баварската компания така и не създаде подобен автомобил. Срещу 80 000 паунда (99 000 долара) желаещите да притежават такава машина могат да станат собственици на една от 20-те бройки от комбито F80 BMW M3, сглобени на ръка от компанията M Conversions от Нотингам.


BMW F80 M30 комби


Това „комби-мечта“ съчетава в себе си характеристиките на високопроизводителния седан M3 с практичен салон и голям багажник, което го превръща в идеален семеен автомобил. В основата на показаната на снимките машина е дизелово комби във версията 320d, чийто пробег в началото на проекта е бил 1287 км.

Екипът на M Conversions започва работа, като оборудва автомобила с 3,0-литров двигател с 6 цилиндъра и окачване от седана BMW M3 Competition F80. Мощността на мотора е 444 к.с., като той е съчетан с трансмисия с двоен съединител и диференциал с ограничаване на приплъзването. Спирачната система и адаптивното окачване също са от M3, а шасито е усилено допълнително.

Още снимки на комбито - вижте в галерията:

В салона също трудно може да бъдат открити елементи от интериора на дизеловото комби, тъй като той също изцяло е взаимстван от седана BMW M3 F80. Това включва превъзходни седалки и кожен салон, който се предлага от топ-моделите на марката.

Снимки: M Conversions

0 от 500