IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW представи „златна“ версия на купето 8-Series

Модификацията ще се предлага за всички варианти на модела

Компанията BMW представи нова версия на флагманското си купе 8-Series, която носи името Golden Thunder. Тя се отличава по оригиналния си дизайн, като е разработена от специалистите от подразделението BMW Individual, което се занимава с направата на ексклузивните модели на баварския производител.


BMW 8-Series Coupe Golden Thunder


Автомобилът от тази серия ще се произвежда в завода в Дингофинген (Германия). Засега BMW 8-Series Golden Thunder Edition предлага единствено промени във външния вид и в салона, като технически купето си остава същото. Новата версия ще е достъпна за всички варианти на модела - от Coupe до Gran Coupe и от 840i до M850i xDrive.

Както си личи от името, основата особеност на Thunder Edition са златните акценти по каросерията на автомобила. Те се разпростират по цялата дължина на купето – от предната до задната броня. Нови са 20-цоловите джанти от M-Sport, които също са боядисани в златисто, а също така и задният спойлер. Самата каросерия е достъпна в два цвята - Sapphire Black или Frozen Black.


BMW 8-Series Coupe Golden Thunder


Отвътре „осмицата“ във версия Golden Edition може да се похвали с черна кожа мерино с надпис „Edition Golden Thunder“ на предните подглавници. Таванът на Coupe и Gran Coupe е Alcantara Anthracite, а в салона са поставени ефекти елементи от алуминий-

Цените на 8-Series Coupe Golden Thunder засега не се разкриват, но от BMW твърдят, че стартът на серийното производство ще стартира през септември тази година.

Още снимки - вижте в галерията:

Снимки: BMW

0 от 500