IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-оригиналните начини за стартиране на двигателя

От контролери, интегрирани в централната конзола, до скрити бутони на скоростния лост (ГАЛЕРИЯ)

Малко неща в автомобила носят по-голямо удоволствие от стартирането на двигателя. Насладата е по-голяма, ако се чуе галещ ухото звук, а още повече, ако начинът това да стане е оригинален. Автомобилните производители добре са запознати с това и поради тази причина някои от тях са направили стартирането на двигателя възможно най-привлекателно. За тази цел те са се вдъхновили от света на авиацията или са проектирали бутони, които пленяват визуално. Много от тези системи са запазени за суперавтомобили, но има и за доста по-достъпни, както показва тази галерия, подбрана от сайта Motor.



0 от 500
  • #3
    8 rate up comment 1 rate down comment
    ( преди 3 години )
  • #2
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Къде е стартерът? ( преди 3 години )
    Стартерът е "от лявата страна на таблото", а г-н Руменов е паднал от Мелмак.... Излагация!
  • #1
    25 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Г-н Руменов, благодарим за интересната статия с оригинална тема, но би било добре преди да се пробвате като журналист, да понаучите няколко езика и измежду тях поне българския. Защото комплицирам означава усложнявам, а Вие вероятно някъде сте чули думата компилирам (англ. compile), която означава събирам/съставям. Съмнявам се "от сайта Motor" да са искали да "усложнят" списъка с оригинални системи за стартиране на двигателя... Успешен учебен процес Ви желая.