IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го обновеното BMW M5

Фейслифтът на спортния седан беше разкрит преди премиерата

Официалната премиера на обновения седан M5 трябва да се състои в близките дни, но компанията така и не успя да зази интригата и снимка на автомобила се появи в социалните мрежи.


BMW M5


Фотографията беше публикувана в Instagram-акаунта Wilcoblok, където предварително се появиха и снимки на обновеното BMW 5-Series. От него фейслифтът на M5 е получи новата решетка на радиатора, както и променената оптиката. Преработена и предната броня, която е с по-големи въздухозаборници. При направата на покрива е използван карбон, а части от каросерията са покрити с черен гланцов декор.

За съжаление, е показана само предната част от обновения спортен седан. Експертите очакват, че M5 ще получи нова задна броня, преработени свелини, модифицирана изпускателна система, дифузьор и др. В салона ще бъдат поставени спортни седалки, обновен волан, подобрена мултимедия и нови асистенти на водача.

Що се касае до двигателя, очаква се обновеното М5 да запази 4,4-литровия туин-турбо V8 с 600 к.с., който се съчетавава със система за задвижване на четирите колела и 8-степенна автоматична скоростна кутия. За версията M5 Competition отново е предвидена по-производителна версия на мотора, която развива 625 к.с.

Снимка: Instagram

0 от 500