IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-вредни навика на неопитните шофьори

От положението на ръцете до загряването на мотора: тези грешки трябва да се избягват

Няма нищо срамно да си начинаещ шофьор - даже Юрий Гагарин и Нийл Армстронг в някакъв момент са карали шофьорски курсове и са свиквали с автомобила. Проблемът е само, че някои от грешките, които се допускат от неопитност, после може да се превърнат в навик за цял живот. Ето най-често срещаните сред тях, и как да се отървем навреме.


10-те най-вредни навика на неопитните шофьори (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    11 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    По отношение на ръчната спирачка през зимата и употребата и. Да няма да клеяса,но може да замръзнат накладките на дисковете в резултат на ниските температури и проблема ще го разберете при тръгване като ви клекне автомобила на чист асфалт или ви се пързаля задницата на лед и сняг,което е доста опасно особенно при млади и неопитни шофьори.
  • #4
    27 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    мигачът е само за слабите :D то и останалите правила не се спазват кой знае колко, но и няма как да е иначе, като на никого не му пука. Катаджиите си гледат превишена скорост и употреба на алкохол, и нищо друго не ги вълнува
  • #3
    45 rate up comment 0 rate down comment
    Нев ( преди 3 години )
    Ако мога да допълня, все повече ШОФЕРИ се вземат за толкова важни за волана, че употрбата на мигачи им е абсолютно излишна, все едно другите участници в движението трябва да предугаждат какво са си наумили.
  • #2
    16 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    или просто на теб ти е пробит съдът и няма напълване :D
  • #1
    3 rate up comment 21 rate down comment
    .. ( преди 3 години )
    Статия "пълнеж". Не казва нищо, но е писано доста.