IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz показа първа снимка на новата S-Class

Флагманът на марката ще получи специална цифрова платформа

Компанията Mercedes-Benz публикува първа официална снимка на новото поколение на флагмана си S-Class, с което потвърди твърденията, че премиерата на модела ще бъде съвсем скоро. Едновременно с това генералният директор на концерна Daimler – Ола Калениус, разкри, че седанът ще получи и напълно нова цифрова платформа - Meet Mercedes Digital, която германският автомобилен производител ще използва за онлайн-комуникации.


Mercedes-Benz S-Class


На изображението се вижда само лицевата част на модела, която едва ли ще изненада някого, тъй като тя си личеше и на снимките на тестовите прототипи. Новите фарове са по-тесни от досега, а решетката има едно вертикално и хоризонтални ребра, като е пораснала на размери. Променен е и дизайнът на предната броня, както и на джантите.

Самият Каленус разкри, че е успял да покара автомобила по магистрала и при високите скорости движението е „много спокойно и безшумно“. Той допълни, че с оглед високата летва, поставена от предишната генерация на автомобила, новото поколение ще е нещо специално, в това число и с технологиите, с които ще разполага.

Mercedes-Benz S-Class


Вече е известно и как ще изглежда салонът на флагмана на Mercedes-Benz. На предният панел под голям наклон ще бъде поставен таблет на информационно-развлекателната система, а управлението на светлините е преместена на вратата на шофьора.

Снимки: Mercedes-Benz

0 от 500