IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz започна да разкрива S-Class

Прототип на седана беше показан в официално видео

Автомобилната индустрия постепенно се завръща към нормално функциониране и концернът Daimler реши да покаже това във видео, заснето в завода в Зинделфинген. А в него неслучайно се появява и новото поколение на флагмана на Mercedes-Benz - S-Class.

Любопитното е, че видеото беше публикувано само няколко часа, след като в медиите изтекоха снимки на прототип на модела без никакъв камуфлаж по него. На тях се виждат подробности и от интериора на лимузината, което навежда на мисълта, че те едва ли са направени без одобрението на ръководството на компанията.



Всъщност, акцентът във видеото е подновяването на работата в Зинделфинген, като това става по нови правила заради епидемията от коронавирус. Всички служители в предприятието носят маски и спазват социална дитанция. От компанията съобщават също, че повечето шоу-румове също отварят врати, като в близките месеци ще покажат нещо „впечатляващо и високотехнологично“.

Прототипът на показаната във видеото S-Class е покрит с камуфлаж, но вече е известно, че флагманът на Mercedes-Benz ще премине на нова платформа и ще получи радикално променени външност и интериор. Най-забележителната новост в салона ще бъде огромният монитор на мултимедийната система на централната консола, който ще бъде поставен вертикално.

Видео: Daimler
 

0 от 500
  • #7
    32 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    То в класа на Мондео е С-класата. Е, там вече фордчето утрепва мерцедеса по всичко.
  • #6
    32 rate up comment 4 rate down comment
    112 ( преди 3 години )
    Интериора е краден от Тесла...
  • #5
    36 rate up comment 3 rate down comment
    До долния ( преди 3 години )
    турчинът да не те е оправял на задната седалка, та ти се е сторила возията друсаща като мондео!?
  • #4
    36 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Возих се на нова S-класа, такси във Виена, караше я турчин. Честно казано, усещаето е, че една идея по-добра от служебното мондео. Т.е. нищо кой знае какво, за да си оправдае 140 бона за базовата версия, спрямо кола за 55 бона.
  • #3
    46 rate up comment 2 rate down comment
    zz ( преди 3 години )
    Ми не знам на какво си се качвал, но в моята S - 500 , вътре всичко е скъпа кожа, а при старт, главата ти отива на задната седалка, образно казано! Това по отношение на "динамичните характеристики", нали!
  • #2
    37 rate up comment 21 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Качвали сме се в S-класа, качвали сме се и в други мерцедеси и смятаме, че това, което казваш, може би важи за 90-те години. В момента са една компания, която произвежда пластмасови шкафове с волан, съмнителни динамични характеристики и техника от Рено.
  • #1
    53 rate up comment 3 rate down comment
    ss ( преди 3 години )
    Mercedes е най-добрата марка за автомобили в света, а S-klassа-та е върхът! Пожелавам на всеки любител на колите, поне веднъж да се качи в една такава, за да почувства за какво иде реч! Гаранция, безмислените коментари в стил Хюндай, силно ще намалеят!!