IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-AMG готви дебюта на обновената E 63 S

Най-бързата версия на седана вече свали маскировката (ВИДЕО)

Фейслифтът на един от най-популярните модели на Mercedes-Bеnz – семейството E-Class, върви по план. Последната загадка остана, кога ще бъдат показани най-мощите версии на седана и комбито – Е 63 S, както и дали ще се промени мощността на техния 4,0-литров V8 двигател.


Mercedes-AMG E 63 S


Екстериорът на автомобила вече не е тайна и в Mercedes-AMG дори не си правят труда да го скрият. Заснетият по време на тестове на „Нюрбургринг“ прототип е без почти никакъв камуфлаж, като леко са прикрити предната броня, решетката на радиатора.

Маскирани са и част от „крилете“, под които вероятно се крие  порт за зареждане на батериите. Последното не е сигурно, но преди време се появиха твърдения, че най-мощната E-Class ще бъде с хибридно задвижване.



Едва ли в компанията ще се откажат от най-мощния си двигател, не е изключено той да получи допълнителна електрическа помощ. Сега V8 моторът развива мощност от 612 к.с. и 850 Нм при версията E 63 S.

Останалите обновления ще бъдат като при останалите членове на семейството, които вече бяха представени. Те включват нов мултимедиен комплекс MBUX, разширен списък от асистенти на водача, както и нови настройки на електронните режими на движение.


Mercedes-AMG E 63 S


Кога ще се състои премиерата на „напомпаните“ седан и комби не е ясно. Засега официално е обявена датата за представяне на фейслифта на купето и кабриолета E-Class. Те ще дебютират на 27 май.

Снимка: Motor1, видео: YouTube

0 от 500