IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 уникални модела от музея на Volkswagen

Те никога не са дебютирали на изложения и не са помирисвали пътищата

Германският автомобилен производител Volkswagen има два музея във Волфсбург. Единият е като книга на 100-те най-емблематични модели в историята. Там може да видите Lamborghini Miura, Austin Mini, Cadillac Eldorado и много други, както, разбира се, разнообразна колекция от класически модели на Volkswagen. Във втория музей е като разходка из умовете на най-ярките и смели инженери, които някога са работели за компанията. Там е показана еволюцията на марката, има уникални автомобили, както и прототипи и концепти, които никога не са били демонстрирани публично. Британското списание Autocar подбра 10 такива модела.
 
   
10 много редки модела от музея на VW (ГАЛЕРИЯ):


 
 

0 от 500
  • #9
    3 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    ***, а нещо за менталните проблеми, които имаш да кажеш? Да цъкаш по цял ден + и - нали не мислиш, че е нормално? Както не е нормално всеки ден да бъдем заливани с манипулативни рекламни диплянки от ВАГ под формата на невинни и случайни статии.
  • #8
    4 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    ***, та ти не излизаш от статиите за Тойота. Повечето коментари там са твои. Споменаваш Тойота за щяло и нещяло. Вчерашните лъжи за разхода на хибридите забрави ли ги или помниш избирателно? Днес облъчването със статии свързани с фабриката за лужите ВАГ са три. Рано, рано цели 3 "статии" ще нещастниците. Говориш за средноинтелигентни хора, а ти не си от тях определено. Така, че не говори от името на другите! То си толкова зле, че дори не можеш да направиш разлика между нехаресване и завист
  • #7
    6 rate up comment 1 rate down comment
    ( преди 3 години )
    Jetta-та е бензин, с двигател от Голф GTI + компресор. Не е дизел! Плюс тва Дизел не е кола, а марка дрехи...
  • #6
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
  • #5
    6 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    ***, вместо да цъкаш минуси, кажи нещо! Завърти старата плоча за зависта, за гроздето и лисицата, за липсата на пари, която е причината да не си вземем ВАГенски варел на колела и другите ти подобни малоyмни простотии! Накарай ни да се посмеем! Оправи ни деня, както само ти можеш!
  • #4
    7 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #2 Не е до харесване на дадена марка, а до нехаресване на лъжите, кражбите и манипулациите на тази марка. Костенурката е краден модел, а марката е създадена с лъжа и пропаганда от нацистите за уж народна кола, а то се оказа народна лъжа.
  • #3
    5 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Само не разбрах какво правят тези коли Lamborghini Miura, Austin Mini, Cadillac Eldorado там ??? Тези история ли се мъчат да крадат? Нещо между другото типично за тях. "Легендарната" им костенурка е откраднат модел на Татра. С нещо крадено да се хвалиш е наистина нещо страшно нисше.
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Може да не харесваш ФВ,но те са топпроизводител,като реализация.И аз не харесвам костенурката,но тя е продадена в милиони тиражи.Била е достъпната мобилност.ФВ и сега е сред първенците като производител.Да в Бг .Голф и БМВ са диагноза и в доста от случайте начин на мислене,но ако се абстрахираме от това?Отделен е въпроса,че от известно време всички производители умищлено не предоставят безпроблемни модели.
  • #1
    6 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Като чуя уникално, музей и ФВ в едно изречение и ми прилошава. Колко жалък трябва да си, за да представяш гадната костенурка в хиляда версии за нещо уникално. ДА добавиш Джета и Пасат. Колко травматизиран трябва да си станал, ако уникалните модели на ФВ сравнинил с тези АР?