IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Футболист бе глобен, защото не кара Audi

Кингсли Коман дойде на тренировка на „Байерн“ с McLaren и сега ще плаща

Атакуващият халф на „Байерн“ Кингсли Коман беше глобен от ръководството на клуба, след като пристигна на тренировка на отбора с личния си McLaren 570S Spider, съобщава британският вестник The Sun.


Кингсли Коман


Всички футболисти на баварския клуб са задължени по договор да карат автомобили на Audi, които германският производител им дава. Освен това, компанията от Инголщад притежава 8,33% от ак акциите на „Байерн“.

Засега не се съобщава, каква ще бъде глобата на 23-годишния френски национал. Коман вече се извини, като обясни, че е седнал зад волана на McLaren-а си, тъй като служебното Audi е било със счупени огледала.

Футболистът допълва, че като компенсация за постъпката си ще отиде в завода на Audi в Инголщад, където ще раздаде автографи на служителите на компанията.

Снимка: Instagram

0 от 500
  • #7
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не случайно БМВ не иска да е спонсор на БМ, защото това не е клубът на германците, а клубът на спонсорите, парите, трансферите и далаверите. Много пари минават от там, а без тях БМ е една кръгла нула. Хубаво беше, когато "Мюнхен 1860" беше в бундеслигата и имаше градско дерби. Градът просто кипеше. Тогава се виждаше как повечето хора на стадиона бяха за "Мюнхен 1860", а не за БМ.
  • #6
    5 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Тежко е да си футболист! Това да имаш хубави и яки автомобили, а да те принуждават да се излагаш с двоен ке-*** не е работа. А между другото Байерн Мюнхен е най-мразеният отбор в Германия. Дори в самият Мюнхен мюнхенчани не го харесват и го недолюбват. Обичаният мюнхенски отбор е "Мюнхен 1860". Това е първият с история клуб, а БМ е перачницата на пари и повечето пари отиват за него, а най-старият клуб "Мюнхен 1860" го занемариха. Чужденците и турците на-вече харесват БМ.
  • #5
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Хе хе ( преди 3 години )
    Тия германци още са си нацисти.Ще принуждават някого да ходи с Ауди що не го дуат.Къде ще сравняваш Макларън с избушено хАуди.
  • #4
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Пропов ( преди 3 години )
    Ми то колкото и да ти плащат, все ти се приисква и хубава кола да покараш.
  • #3
    9 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Бе това, дето е седнало на колата на снимката, човек ли да е? Мен ми прилича на ***!
  • #2
    17 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Еми да се откаже от бонусите и парите, дето им дават от Ауди
  • #1
    29 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Разбирам го човека. Едно ауди с живец няма на тоя свят.