IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Футболистите на Байерн Мюнхен ще карат Audi e-tron

Audi остава спонсор на баварския футболен клуб до 2029 г.

Футболистите на Байерн Мюнхен ще карат Audi e-tron

Логото на германския производител Audi е на фланелките на 28-кратния шампион по футбол на Германия Байерн Мюнхен от близо две десетилетия. Това ще остане така и занапред, след като Audi удължи спонсорския си договор до 2029 г.

Хилдегард Вортман, директор на продажбите и маркетинга на Audi и Карл-Хайнц Румениге обявиха, че основният фокус на сътрудничеството между двете страни ще бъде иновативният маркетинг и електрификацията. Също така през настоящата година всеки от играчите на Байерн ще получи изцяло електрически e-tron.

Audi

Автомобилното партньорство предвижда всяка от звездите на клуба, както и официалните лица, да карат модели на Audi. За цялата гама от автомобили, предоставени на клуба, е договорено максимално ниво от 95 гр. СО2/км за целия срок на договора. Това се равнява на законовите изисквания за гамите на производителите, които важат от началото на годината.

Audi ще предлага зарядни станции и пробни шофирания на стадиона, в базата на клуба и на тренировъчните площи. Марката е акционер в Байерн Мюнхен с дял от 8,33 процента. За придобиването му бяха платени 90 милиона евро.

Audi

През май 2019 г. Байерн Мюнхен обяви, че BMW окончателно отпада като възможен спонсор. Според клуба провалът на преговорите се дължи на липсващо доверие между страните за бъдещо партньорство. Евентуалната сделка предвиждаше не само спонсорство, но и изкупуване на дела на Audi в клуба и подкрепа за баскетболния отбор на Байерн.

Снимки: Audi

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    После от аЛуди ще се хвалят колко били продали, а те ги подаряват, защото няма кой да ги купува. Хитро са го измислили...
  • #3
    3 rate up comment 4 rate down comment
    КАТ ( преди 4 години )
    #1: ти като гледам системно си го боцкаш телефончето в зарядното, за да мож да пишеш глупости ;) #3: разликата между "стой!" и "стои" в даскало обяснявали ли са ти я? Щото ако напишеш "кой сме ние", директно ти взимам книжката
  • #2
    4 rate up comment 4 rate down comment
    електрифициран ( преди 4 години )
    като не могат да ги продават да ги подяват на футболерите
  • #1
    6 rate up comment 3 rate down comment
    !! ( преди 4 години )
    като почнат системно да закъсняват за тренировките поради изтощен акумулатор, бързо-бързо ще ги върнат!