IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai разказа за новите си модели

Платформата от трето поколение намалява теглото на автомобилите с 55 килограма

Hyundai разказа за новите си модели

Тази година Hyundai Motor ще представи голям брой нови модели, включително кросоувъри, на платформата си от трето поколение, съобщи южнокорейският производител. Започвайки с новата Sonata, която беше представена миналата година, новото поколение на Avante, обновения Santa Fe и новия Tucson (NX4), чиято продажба на пазарите е предвидена за април.

Hyundai - нови модели

Наскоро пък Genesis представи първия си кросоувър GV80. Малко по-късно ще се появи и напълно нов GV70, както и следващото поколение G90, но това няма да се случи преди 2021 година. Също така, автомобилният производител обяви, че догодина на пазара ще излязат нов кросоувър и нов всъдеход. Всички тези нови автомобили не само ще намалят разходите, но и ще подобрят техническите си характеристики, технологията и безопасността.

Hyundai Motor е намалил броя на платформите си от 10 през 2005 г. на 6. Има няколко типа шасита от трето поколение: леки, средни, големи, за задвижване на задните колела, големи за задно задвижване и компактни. Платформата от трето поколение пък може да работи не само с двигатели с вътрешно горене, но и с бъдещи превозни средства като електрически автомобили, които могат да използват батерии с голям капацитет.

Hyundai - нови модели

Каросерията на всички автомобили ще бъде намалено с 55 кг поради лекия дизайн с висока твърдост, а средната здравина се увеличава с 10% за подобряване на управлението, икономията на гориво и безопасността при удари. Новата платформа може да постигне ефекта от намаляване на разходите за разработка чрез споделяне на компоненти.

Снимки: Hyundai

0 от 500
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не те бъркам и добре го знаеш. Сега изведнъж колата ми стана "супер-дупер" според теб, без да съм намекнал за такава. Минахме през Горубляне, през залежала по складове и сега това. Измисли още някоя друга глупост! Не, пр0cто (не повече от теб) казвам, че е по-евтина и с повече екстри от корейският.
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Първият, който обижда си точно ти и ти отвръщам със същите думи, но явно не си забелязал. На бас искаше да се хващаш, беше много убеден, а всъщност си просто един тpoл. Нямам проблеми да кажа какво карам и никога не съм имал, но в случая, когато някой иска да се хваща на бас и е убеден в правотата си го чакам да докаже твърдението си.Между другото на талона пише кога е произведена колата и датата на първата регистрация. И двете са през 2019 г.и не е била на склад
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #10 До сега твърдеше, че от Горубляне съм си взел колата за 2к, на бас искаш да се хващаш, а сега измисли друга простотия, че колата била модел 2015 и залежала в складове и че е Рено. Определено не си добре с главата. Никак дори! Вместо да се правиш на интересен, ходи се лекувай! Наложително е!
  • #8
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #9 Готов съм да се хвана на бас с теб! Какво предлагаш за баса? Каква сума пари предлагаш? Минимум 1000 лв готов ли си да заложиш? Ако да, имаме сделка! Само ще се уточним къде да дойда с колата и да ти покажа талона на мое име закупена 2019 г. с цена в същия клас по-ниска от тази на Хюндай/КИА за идентичен модел с повече екстри. Ще разпечатам от официалните представители екстрите и ще ги сравним на място. Чакам да потвърдиш офертата!
  • #7
    1 rate up comment 4 rate down comment
    356 ( преди 4 години )
    Естетическите изживявания и последвалите ги предпочитания са винаги индивидуални, лични. Понякога променящи се и понякога нелогични. Но също така съм убеден, че и тази кола няма да остане незабелязана и ще влезе трайно в световната рубрика-уникален дизайн, уникална кола. А сега дали на повечето им е харесала или не, е друг въпрос :)
  • #6
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Щирлиц ( преди 4 години )
    Колкото по-грозно,толкова по-грозно.
  • #5
    8 rate up comment 5 rate down comment
    до: Разбирач ( преди 4 години )
    А ако кажеш, че е хубаво, значи вкусът ти е още повече извратен! Само му погледни формата на радиаторната решетка и повече няма да говорим за другите елементи! За дюзите отстрани, като на сом мустаците да говорим ли? Или нещо друго ти харесва? Вярно си извратен, ако това те кефи! Харесвам им повечето модели, но точно това е някакъв булшит!
  • #4
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Разбирач ( преди 4 години )
    На това ако кажете грозно ,вкуса ви е леко извратен.....
  • #3
    11 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Сравнително добри коли правят, но се оляха с цените много. Миналата година търсих определен тип кола. Първо погледнах Хюндай/КИА, защото отдавна чета за тях и се интересувам, че наистина правят вече добри автомобили. Останах много учуден от цените им. Изключително надути и се спрях на друга марка. Доказана марка с надеждни коли на по-ниска цена и повече екстри. Така, че ми се струва, Хюндай е необходимо да преразгледат тотално ценовата политика в Европа. Гледам, че в САЩ цените са им ОК.
  • #2
    6 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    ГРОЗОТА