IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво оборудване наистина е необходимо при покупката на нов автомобил?

Експерти посочват кои от предлаганите допълни опции може да бъдат пропуснати от клиента

Кожен салон? Спортни седалки? Системи за безопасност? В следващите редове ще научите съветите на експертите при покупката на нов автомобил – както за комфорта и безопасността ви, така и за запазване на цената й и постигане на по-висока стойност при препродажба.

Снимки: интернет

0 от 500
  • #11
    1 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    То като си задръстен чичак отнемащ предимство с десен волан докато говори по телефона, естествено не ти трябват екстри.
  • #10
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    +1 че трябва андроид ауто и аналога му за apple. Другото много удобно е камера за паркиране, особено за по-големи, сув и комбита.. Асистентите за спиране, пазене на лента, дистанция за мен поне са глезотия без която спокойно може... преди някой да каже, че не знам за какво става дума - имам ги в сегашната ми кола. Може би адаптивния круз е добре да го има, но не е нещо без което не може.
  • #9
    17 rate up comment 1 rate down comment
    ss ( преди 4 години )
    Некога бай Славчо, инструкторът, ни учеше: Момчета, най-важното в един автомобил е да има седалка, щото ако нема седалка ще ми седнеш на дед-Овият! Гугъл-мугъл, айде бегай!!
  • #8
    3 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Нов автомобил, влизам и тръгвам всичко е автоматично, телефона дори не го вадя, натискам едно копче на волана и давам команда на Android ***/Apple Car Play къде искам да отида като задръствания и подобни се избягват, също съобщава за камери и полиция. За мултимедията - екрана не го гледам, дори и километража - всичко се вижда (вкл. навигацията) на Head Up дисплея.
  • #7
    1 rate up comment 4 rate down comment
    ( преди 4 години )
  • #6
    9 rate up comment 3 rate down comment
    бай Вълчо ( преди 4 години )
    Работя в един от вносителите на автомобили БГ. Наблюдавам и коментарите по-долу и клиентите. Незнайно защо всички държат на АА/ Car Play. Дори не мога да ги нарека екстри, които само развличат и разсейват, а асистентите, които помагат изключително много за безопасността и удобството при шофиране остават неоценени или неразбрани."Избегнах ПТП" не е по-важно от "Сири ми прочете мейла..."
  • #5
    9 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Надявам се сте саркастични. Андроид ауто и кар плея са уникално удобни. Карал съм с навигация от телефон, карал съм с външна навигация на Гармин, карал съм и с АА. Ами няма по-удобно. Може би само истинска вградена навигация е по-удобна. Макар че като гледам ревютата на нови коли, не съм убеден. Само може би на Тесла (просто защото използва гугъл мапс на огромен екран) ще е със сигурност по-добре.
  • #4
    5 rate up comment 4 rate down comment
    ( преди 4 години )
  • #3
    11 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    на кой въобще му трябва инфотеймънт в автомобил единствено стойка за навигационна система климатик и аудио за фон вдичко друго е излишно
  • #2
    15 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това за Apple Car Play, Android *** и "инфотейнмънт" системите е пълна глупост. Така и не се намери производител, който да остави една стойка на таблото, за да можеш да си закачиш смартфона. Искат 1000+ лв за навигация, при положение че телефона ми има няколко приложения за навигация (едната е платена и струва 7 лв), да не говорим за скоростта на работа...А колко струват разработките на тези системи?