IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа раждането на E30

Документалните кадри са свидетелство за модерните технологии от 80-те (ВИДЕО)

BMW показа раждането на E30

Series-3 на BMW е един от най-обичаните модели от феновете на марката, а генерацията Е30 има култов статут. В днешно време моделът вече се превръща в класика. Кратък документален филм показва как се е произвеждал този модел.

Половинчасовата лента на немски език изяснява всичко, което може да поискате да знаете за модела. Мнозина евентуално ще се сблъскат с езиковата бариера, но многобройните кадри, анимации, диаграми и визуални обяснения ще дадат ясна представа какво се случва.

Видеото подчертава колко технологии са използвани за разработката на E30. Автомобилният дизайн е оптимизиран за обтекаемост с компютър и изпитания в аеродинамичен тунел. Във филма може да се види и колко автоматизация е използвана, дори в началото на 80-те години.

Ако имате 30 минути за убиване, ви препоръчваме да гледате този филм, особено ако сте любители на германския метал.

Снимка: BMW завод Рослин

0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Иван ( преди 4 години )
    Карал съм е30 318 i-2год от 2000 до 2002 год ,нищо особенно не беше като кола .Вътре е тясно а пък с това задно без системи зимата не ставаше за каране а тогава още имаше сняг